Valitsin yhdeksän omasta mielestäni toimivaa asua kuluneelta syksyltä ja talvelta. Hauskaa, että kolmessa keskenään ihan erilaisessa asussa sattuu olemaan sama Won Hundredin neule. Parin vuoden vaiheilun jälkeen olen löytänyt omani tyylini ja onnistun nykyään hankkimaan itselleni vaatteita, jotka miellyttävät silmää vielä pidemmänkin ajan jälkeen.

En muuten osaa oikein vieläkään olla kameran edessä, oloni on (kaikesta harjoituksesta) huolimatta usein tosi kiusallinen. Onneksi olemme löytäneet Jonnan kanssa yhteisen sävelen asukuvailun suhteen. Voin luottaa Jonnaan ja siihen, että kyllä mustakin saadaan kuvat otettua, vaikka olo olisinkin aluksi hankala.

36963974803_9eeb1effc7_o

Tämä asu on kaikessa yksinkertaisuudessaan yksi mun lemppareista. Punainen huivi tekee muuten mustasta asusta pirtsakan. Pitäisi ehdottomasti käyttää useammin korollisia nilkkureista, ne jalassa olen heti skarpimman näköinen. En edes tiedä milloin musta oikein tuli tennarityttö?

37902216081_35648f2375_o

Tätä H&M:n oversized takkia olen käyttänyt tänä talvena eniten! Se on niin helppo vetää päälle koiran pissatuslenkeille ja aika usein päädyn pukemaan takin muihinkin menoihinkin.  Muhkeassa takissa  ei ainakaan tarvitse palella. Instagramin puolella on kyselty paljon takista, eli se on kokoa 34 ja näitä ilmeisesti löytyy tällä hetkelläkin H&M:n verkkokaupasta.

37184172981_01966b9ffb_o

Won Hundredin neule on ihan best! Luottoneule, joka pelastaa aina asukriisin iskiessä. Neule on sen verran pitkä, että sitä voi käyttää pelkkien sukkistenkin kanssa. Itselläni on koko mustassa asussa aina varmin fiilis.

38315087334_3d1142b47d_o

Näissä Jonnan ottamissa  asukuvissa on niin ihanan talvinen tunnelma! Samsoe & Samsoen pitkä villakangastakki saa melkein aina kehuja ja pidän siitä itsekin kovasti. Tätä takkia tulee käytettyä harmittavan vähän, sillä se ei aran värinsä puolesta ole paras valinta loskakeleille.

samettiasu5

Sametti on matskuna niin täykky! Se on ylellinen ja juhlava, mutta myös niin mukava. Haluaisin vielä pukea tämän asun johonkin tilaisuuteen, joten toivottavasti sellainen ilmaantuu vielä ennen kevättä, sillä sametti on ehdottomasti syksyn ja talven juttu.

tiger_neo_takki2

Tiger Of Swedenin mokkatakissa on aina voittaja olo! Suomessa on niin harmillisen pieni hetki, kun voi käyttää tämän tyyppistä asua. Muhkea yläosa ja paljaat sääret toimivat mun mielestä aina. Hei kertokaahan, että mistä löydän tuollaiset samanlaiset nilkkurit, mutta vähän korkeammalla korolla?

24891884538_08852e7db6_o

Harmaata ja mustaa. Tässä tismalleen samassa asussa olen lähtenyt liikenteeseen monet kerrat. Useimmissa asukuvissa mulla on lenkkarit jalassa – nämä Pumat olivat hyvä hankinta, vaikka äiti kohauttelikin vähän kulmiaan. Myönnän, että muuton yhteydessä järkytyin itsekin omistamieni tennareiden määrää, hupsista!

37555289624_ab3a532bd8_o

Pörrötakit, best! Takit ovat mun suurin heikkous, etenkin pörröiset. Muistan hyvin tämän kuvaushetken; olin tehnyt edeltävän viikon muuttoa ja olin pitkästä aikaa ihmisten ilmoilla – ja ihmisen näköisenäkin jopa!

36658575133_553783fe6e_o

Yksi syksyn parhaita hankintoja on ehdottomasti tämä & Other Storiesin kiiltonahkainen hame. Se tuo asuihin sitä jotain, särmää? Tykkään yhdistää hameen rentoon neuleeseen tai t-paitaan, kuten näissä kuvissa.

Muistan ihan selvästi päivän kun ostin tuon hameen. Kulutimme Vienan kanssa aikaa, pyörimme kaupoissa, eikä aikomuksenani ollut shoppailla mitään. Kerrankin voin sanoa, että onneksi ostin. Vienalle terkkuja, nähdään taas pian!

Onko teidän mielestänne näiden yhdeksän joukossa yhtään kivaa asua – tai onko  joku asu ylitse muiden?

-Maj

6 Comments

 1. Lotta 6.1.2018

  Kaikki asut olivat minusta kivoja :). Asut eivät ehkä ole mitenkään ”räväköitä” mutta silti sellaisia, että niistä inspiroituu. Omassa pukeutumisessa luotan aika samoihin elementteihin mitä näissäkin asuissa, laadukkaat ja varmat peruspilarit pääsevät aina käyttöön. Ja tennareita löytyy minultakin ehkä enemmän kun tarpeeksi :-D Lempparini on tuo missä on Tiger Of Swedenin mokkatakki.

  Vastaa
  • Maj 7.1.2018

   Moikka Lotta! Jep, sä oot oikeassa, mulla on tosi simppeli tyyli, harvemmin enää tulee puettua mitään räväkkää päälle. Tänään juuri pohdiskelin, että toisaalta kaipaisin ripauksen naisellisuutta omaan tyyliini. Kiitos kun kommentoit <3

   Vastaa
 2. Ulpu 6.1.2018

  Kivoja ovat kaikki, mutta eka ja seitsemäs (mustat tennarit ja harmaa takki) on mun suosikit. Ja samettiasu on myös ihana ja sopii sulle hyvin, niinkuin muutkin. Ylipäätään noi rennot tyylit on eniten mun mieleen + ekan kuva asu. Toi Furlan veska on niin nätti. :)

  Vastaa
  • Maj 7.1.2018

   Voi kiitoksia! Ja jep, toi Furlan laukku on ollut tosi hyvä ja siinä on mun mielestä hintalaatusuhde todella kohdallaan :)

   Vastaa
 3. Kerttuli 7.1.2018

  Kaikki asut on oikeastaan kivoja! Eka on tosi kiva, kaikista villakangastakeistasikin tykkään kovasti :)

  Vastaa
 4. Leena-mummi 9.1.2018

  Villakangastakki oli upee

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *