babyshower1
babyshower2
babyshower3
Untitled
Untitled
Untitled

Eilen kokoonnuimme brunssille Nekalan Lillaniin juhlimaan esikoistaan odottavaa ystävääni Annaa. Ohjelmassa oli brunssin lisäksi yhdessä oloa – ja tietysti vähän myös lahjottiin tulevaa äitiä. Perinteisten pakettien lisäksi annoimme kaikki Annalle itse laatimamme lahjakortit, jotka pitivät sisällään jotain yhteistä tekemistä.

Vaippakakku kuuluu oleellisesti osaksi vauvakemuja ja Annan lahjaksi saama oli kyllä yksi hienoimpia näkemiäni. Nämä taisivat olla ehkä olla neljännet baby showerit, joihin osallistun, enkä itse ainakaan osaisi mitään sen kummallisempaa ohjelmaa edes kaivata.

Baby showereilta jatkoin suoraan matkaani kohti Helsinkiä. Vietettiin eilen etukäteen Idan synttäreitä ja kaikki meni muuten tänä vuonna ihan putkeen. Ajattelin suunnata tänään hyvissä ajoin kotiin ja poistua sieltä korkeintaan lähikauppaan. Yle Areena ja Silta it is. 

Leppoisaa sunnuntaita kaikille,
Maj

2 Comments

 1. Kerttuli 14.1.2018

  Ihanan näköiset juhlat. Täällä kns leppoinen sunnuntai😍

  Vastaa
  • Maj 15.1.2018

   Leppoisat sunnuntai on ihan parasta <3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *