Ehdin jo fiilistellä muka valoista asuntoani, mutta en tiennyt totuutta. Olkkarin ikkunat on väärällä puolella ja parveke blokkaa myös kiitettävästi valoa. Itseasiassa oma makkarini on koko asunnon valoisin huone. En ole edes paljon kertonut tästä asunnosta, enkä ole tainnut jakaa kuin nämä kuvat työpisteestäni? Niin ja makkarin vihreästä seinästäkin löytyy muutama kuva. Valoa ei ole ollut moneen kuukauteen tarpeeksi, joten en ole saanut yhtään järkevää kuvaa täältä.

kotona1kotona2

Joku pyysi pohjapiirrosta näytille, se oli ihan hyvä idis – pienistä yksityiskohdista on vaikea saada mitään järkevää käsitystä. Tällä hetkellä me asutaan vuokralla kolmiossa. Lapsilla ja mulla on omat makkarit. Kerrostalo on uudehko ja tämän asunnon parhaita puolia on valtava parveke, jonne mahtuu ruokailuryhmän lisäksi helposti vielä sohvakin. Täällä on kaikki tarvittava, lukuunottamatta keittiönpöytää. Sohvankin haluaisin uusia, tämänhetkinen vuodesohva on vanhasta työhuoneesta.

kotona3kotona4

Asunnon sisustuksesta saattaa pystyä päättelemään, että täällä asuu nimenomaan nainen ja pari pientä tyyppiä – näin ainakin ystäväni ovat sanoneet. Olen tainnut vähän huomaamattani hankkia tänne muutamia tosi tyttömäisiä juttuja. Vaaleanpunaista.

Lasten huone on pienehkö, mutta onneksi sinne mahtui vanha kerrossänky. Teen ehkä siitä joskus oman postauksen, jos teitä kiinnostaa?

kotona5

Lundian hylly on ihana, mutta sille ei oikeastaan ole mitään fiksua paikkaa. Se on olkkarissa nyt vähän epäloogisesti osittain sohvan takana.

kotona6

Seuraavaksi suuntaan pöytäostoksille. Ihan oikeasti. Ikeasta en löytänyt sopivaa, enkä Askostakaan. Seuraavaksi ajattelin piipahtaa Vepsäläisellä. Mitään kovin isoa pöytää en halua, mutta tämänhetkinen on aivan liian mini. Harkitsin jo teetättämistäkin, äh.

Kaikki idikset otetaan lämmöllä vastaan :)

-Maj

18 Comments

 1. Mimma 9.1.2018

  Kivalta näyttää teidän uudessa kodissa!
  Haluaisitko saman tyyppisen pöydän kuin tuo teidän nykyinen? Voisitko tykätä edullisesta DIY pöydästä, esim Hay loop stand DIY pöytä (googlaa kuvia). Serkkuni teki juuri hienon ruokapöydän itse, osti Hayn pukkijalat ja haki koivuvanerilevyn (180x90cm)Ylöjärveltä. Pöydän pinnan hän vain valkolakkasi, jotta vaalea väri säilyy ja pinta pysyy hyvänä sekä on mahdollista pyyhkiä. Ruokapöydälle tuli hintaa alle 200€. :)

  Vastaa
  • Maj 12.1.2018

   No siis joo – tai en ole ihan varma edes, että mikä tähän sopisi? Kiitos idiksestä :*

   Vastaa
 2. Vivi 9.1.2018

  Pystyykö nuo jalat irrottamaan nykyisestä pöytälevystä ja teettämään tilalle uuden isomman pöytälevyn? Hay ainakin myy samoja pöydän jalkoja myös ilman kiinteää pöytälevyä.

  Vastaa
  • Maj 12.1.2018

   No kröhm, jalat ei ole mitenkään kiinni :D Eli pystyy kyllä!

   Vastaa
 3. Sini 9.1.2018

  Ihanan raikkaalta näyttää! Miten olis käytetty Artek Torista? 😊

  Vastaa
  • Maj 12.1.2018

   Helouuu Sini <3 NO oisko se sit semmonen, vinkkaa mulle kun bongailet, myös ritiläpenkkejä :D

   Vastaa
   • Sini 14.1.2018

    😘👍🏻

    Vastaa
 4. Sara // housefive 10.1.2018

  Mä ehdottaisin pieneen tilaan pyöreää pöytää! Toimi tosi hyvin meidän vanhassa asunnossa ja trvittaessa (jos jalka keskellä) ääreen mahtuu isompikin porukka.

  Vastaa
  • Maj 12.1.2018

   Mä en nyt tiedä miks, mutta en yhtään syty siihen pyöreään pöytää, hmmm hmmm!

   Vastaa
 5. Elina 10.1.2018

  Lielahden Kruunukalusteessa oli meidän mielestä suhteellisen paljon kivoja vaihtoehtoja, kun just Ikeasta ja Askosta ei löytynyt mitään. Sieltä löysimme omamme! Mainitsemasi Vepsäläinen voi kyllä myös olla hyvä :)

  Vastaa
  • Maj 12.1.2018

   Mä olin unohtanut sen kokonaan, mutta totta, sieltäkin vois löytyy, hyvä kun vinkkasit :*

   Vastaa
 6. Kissi 10.1.2018

  Iskun Aino-ruokapöytä pyöreänä. Meillä on se pinnatuolien kanssa. Väreinä musta ja valkoinen. Tosi kiva ja laadukas.

  Vastaa
  • Maj 12.1.2018

   No toi näyttää kyllä kivalta, pakko käydä tsekkaamassa :* KIITOS!

   Vastaa
 7. Mekku 11.1.2018

  Näyttää mukavalle teidän uusi koti!
  Mistä tuo olohuoneen matto on ostettu? Olen etsinyt tuon tyylistä meille.

  Vastaa
  • Maj 12.1.2018

   Moikka! Olohuoneen ASKO-matto on peräisin Sisustuksen Koodista, Turusta :)

   Vastaa
 8. Halina 12.1.2018

  Kannattaa tsekata myös kierrätyskeskukset jne, niistä löytyy tosi ihania! Siskollani on sama tyyli kun sinulla ja hän on bongannut kaikki huonekalut tori.fistä, facekirppikseltä jne. :) Itsellä olisi nyt sama projekti edessä kun muutamme poikaystäcän kanssa yhteen ja pitäisi hankkia ainakin ruokailuryhmä, tvtaso ja sohvapöytä. Kävimme fiilistelemässä iskun, maskun, sotkan, vepsäläisen, kruununkalusteen, jyskin jne ja haettiin inspiraatiota uuteen kotiin :D yritetään löytää samat ideat käytetyista huonekaluista (jota saa usein myös ilmaiseksi). Ikeaa ei meille enää tule (poikaystävän ehdoton kielto), koska se aika kuului kuulemma opiskelijaboksiin hahaha :D olen kyllä samaa mieltä että ei kiitos ikealle, olen niin monta kyseistä huonekalua hajottanut/naarmutanut, että tarvitsen kaiken puusta ja teräksestä (kuten poikaystävä kuvaili pöh).

  Vastaa
  • Maj 12.1.2018

   Haha, vai puusta ja teräksestä – no mutta ei kuulosta yhtään pahalta ;) Onnea uuteen kotiin ja ihania uutisia tuommoset :)

   Vastaa
 9. Emppu 15.1.2018

  Calligaris-merkillä on ihania pöytiä, jotka sopii pieneenkin tilaan, kannattaa tsekata! Ehkä Vepsäläiseltä saa, mut ainakin Stockan kautta voi tilata :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *