Viikonloppu ei sujunut ihan toivomallani tavalla, joten maanantai oli tällä kertaa enemmän kuin tervetullut. Sunnuntai-ilta meni sohvalla ikävää nyyhkyttäessä – kuten hetki sitten kirjoitinkin, aina ei pysty olemaan reipas. No, joskus pitää vain selviytyä. Maanantai ei yleensä ole suosikkipäiväni, joten kerrankin näin päin? Toivottavasti teidän viikkonne pyörähti pehmeästi käyntiin?

string-hylly3

Tämä on edelleen mun lempparipaikka täällä kotona. Työpisteen penkkiä tulee  kulutettua ihan kiitettävästi, sillä teen yleensä kaikki työhommat tässä. Pöytäkoneen iso näyttö on paras  kuvien läpikäymiseen ja muokkaamiseen, ei tarvitse ainakaan tiirailla, hahah!

Muutenkin pääsen työmoodiin paremmin toimistonurkkauksessani kuin läppäri kainalossa löhötellen. Keskiviikkona hylkään kotitoimistoni ja menen ihan oikealle toimistolle. Olen jo niin tottunut tekemään töitä itselleni ja hyvin pitkälle yksikseni. Muutos on niin jännittävää ja tervetullutta.

string-hylly2


Työpisteeni String on täyttynyt kaikesta tyttömäisestä pikkutavarasta. Tämä työpistehän sijaitsee eteisessä, joten tuosta hyllyltä on niin helppo napata korut tai suihkauttaa tuoksua ennen kuin painelee ovesta ulos. String-hyllykköä on näkynyt melkein kyllästymiseen vähän jokapuolella, mutta en yhtään ihmettele miksi. Vitsit se on kätevä ja monipuolinen, voisin hyvinkin ostaa lisää Stringiä keittiöön ja olkkariin.

 

string-hylly1

Maanantai parani vielä iltaa kohden. Saatiin lasten koulu- ja päikkykavereita kyläilemään, mukava kun täällä oli menoa ja meininkiä pitkästä aikaa. Ja sain muhkean kimpun tulppaaneja, en muista koska olisin saanut viimeksi kukkia, niin ihanaa.

-Maj

1 Comment

  1. Minna 30.1.2018

    En ole nyt aktiivisesti ehtinyt lukemaan blogiasi, niin en tiedä oletko kertonut mitä työtä alat tekemään?
    Sen olen kuitenkin ehtinyt huomaamaan, että blogi on nykyään hyväntuulinen. Siis paremman tuulinen kuin ennen. Ja itse olet ehdottomasti onnellisen oloinen! Ilmiselvästi voit siis hyvin ja se on ihana asia! Tsemppiä ja hyvää mieltä jatkoonkin!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *