Sain viime perjantaina Putiikki Rannalla-myymälästä mukaani ehkä maailman mukavimman oloasun. Housut ja paita ovat molemmat PURA-malliston ylellistä villa-kašmiria eli asu on ihanan lämmin ja pehmeintä mahdollista matskua! Olen käyttänyt asua kotona hiippaillessani, luistelemassa ja kehtaahan tässä asussa helposti lähteä kauemmaksikin.

pura_asu1pura_asu2
pura_asu3

Oloasu – PURA Finland *saatu

pura_asu4_1pura_asu5

En tiennyt ennen tätä päivää, että on mahdollista selittää jotain juttua niin innoissaan, ettei huomaa hiustensa uivan kahvissa. Ette edes voi kuvitella kuinka paljon huokoiset hiusten latvat voivat imaista itseensä kahvia ja kuinka tehokkaasti ne sotkevat, no, öö aivan kaiken! Voi kyllä! :D Villa-kašmirit saavat vapaapäivän, sillä siellä ne odottelevat pyykkikorissa…

Kahvista ja kuvista kiitokset Jonnalle! Ja Kiitoksia myös teille edelliseen postaukseen tulleista ideoista, ihan varmasti tartun useimpiin niistä!

-Maj

6 Comments

 1. Jonna 23.1.2018

  Ahh, näyttää ihanalta (pehmoiselta ja lämpöiseltä)! Haluisin tuollaisen itsekin, mutta mietin että onko liian vaarallinen asu kun en varmaan mitään muita vaatteita sitten käyttäisikään :D

  Vastaa
  • Maj 27.1.2018

   Haa, totta! Se vaara tässä varmasti piilee, mut hei tämä on supernätti oloasu, joten ehkä se ei olisikaan niin paha juttu :D

   Vastaa
 2. Anonyymi 24.1.2018

  Saako sieltä vaatteita, kun vaan menee ja hakee?

  Vastaa
  • Maj 27.1.2018

   Niin, varmasti tai toivottavasti ymmärrät, että ei se ihan noin mene. Tunnen kyllä itseni onnekkaaksi ja etuoikeutetuksi, kun saan työni puolesta näin kivoja juttuja. Tämä tilanne ei kuitenkaan tullut yhdessä yössä, eikä ihan itsestään <3

   Vastaa
 3. Inkku 24.1.2018

  Ihana asu. Näillä pakkasilla kelpaisi kyllä.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *