*Kaupallinen yhteistyö, Asennemedia & Arabia

Kolmiomme keittiössä on rajalliset säilytystilat ja vuosien varrella on kertynyt kauniiden astioiden lisäksi ties minkälaista kippoa ja kuppia matkaan. Isommasta asunnosta pienempään muuttaminen tarkoitti omalla kohdallani karsimista, siitäkin huolimatta, että astiat jakautuivat kahteen kotiin. Olen tuskaillut etenkin säilytysrasioiden kanssa, koska en ottanut vanhasta kodista mukaani niitä – eikä kyllä tee yhtään mieli ostaa ensimmäistäkään muovista kippoa. 

Arabian uusi Mainio Sarastus-sarja on suunniteltu sopivaksi pieneenkin kotiin, astiat menevät kätevästi sisäkkäin ja niissä voi tarjoilla, valmistaa ja sekä säilyttää ruokaa. Mainiossa yhdistyy kaksi itselleni tärkeää asiaa; kaunis design & käytönnöllisyys.

arabia_mainio1

Mainiot ovat olleet kovassa käytössä siitä asti kun sain ne. Edellisestä postauksesta voitte kurkata miltä Mainot näyttävät aamupalakattauksessa. Sarjasta löytyy täydellisen kokoiset kulhot, joista on kiva syödä puuroa, mysliä – ja lapsille ne ovat  kokonsa ja reunojensa puolesta ihan täydelliset ruokalautaset. Sarjan lautasista saa kannen kulhoille ja kupeille, joten niissä voi säilyttää ruokaa, tämä  kätevä ominaisuus pitäisi mielestäni olla jokaisessa astiasarjassa. Lämmin ruoka pysyy myös lämpimänä pidempään kun kulhon päälle laittaa lautasen.

arabia_mainio5arabia_mainio9

Astioiden reunoja kiertää kaunis, yksinkertainen kuvio, joka on saanut inspiraationsa Raija Uosikkisen Ivalo-koristeesta. Sarjan pääsuunnittelija on Arabian muotoilupäällikkö Irina Viippola. Mainio Sarastus -sarja on Irinan sekä Arabian oman desigintiimin yhteistyön tulos.

Aikamoista hehkutusta, mutta en keksi tästä sarjasta yhtään mitään negatiivista. Mainiot sopivat loistavasti yhteen muiden astioideni kanssa ja ne on suunniteltu uunin ja pakastimen kestäviksi, aika täydellistä vai mitä?

arabia_mainio8arabia_mainio4arabia_mainio3

Meillä ei ole erikseen arki- ja juhlakäyttöön tarkoitettua astioita, yleensä kaikista mieluisimmat astiat ovat käytössä päivittäin, miksipä niitä säästelisi? Mainio on rento astiasarja, mutta se sopii mielestäni ihan mihin tahansa tilanteenseen.

arabia_mainio10arabia_mainio6arabia_mainio2

Mainio astioita voi alkaa keräilemään hiljalleen tai sarjasta voi hankkia vain osan piristämään valkoista kattausta. Isosta kulhosta olen tarjoillut salaattia ja näissä kuvissa kulhossa oli avokadopastaa. Mainio on kyllä nimensä veroinen astiasarja!

-Maj

 

5 Comments

 1. Kaisa 28.1.2018

  Onpa kaunis ja samalla toimiva astiasto:) saako kysyä reseptiä avokadopastaan? Tykkäkö lapsetkin vai enempi aikuisen makuun?:)

  Vastaa
 2. päivi 29.1.2018

  Olen ihaillut kovasti tuota sarjaa. Nyt kun esittelit sen niin kuulostaa vieläkin paremmalta:)

  Vastaa
 3. Hepa 29.1.2018

  Saako nuo lautaset hyvin kuivauskaappiin pystyyn? Ainakin Ikean vastaavat eivät pysyneet pystyssä kuivumassa, mielestäni iso miinus :(

  Vastaa
 4. Sara // housefive 29.1.2018

  Nää on kyllä tosi kivat ja hei tuliko teille pyöreä pöytä, mitä ehdottelin joskus? Mä mielummin säilytän ja lämmitän ruoat keraamisissa tai lasisissa astioissa ettei vahingossakaan tule mitään ylimääräisiä kemikaaleja. Fiksu veto Arabialta suunnitella noin funktionaalinen astiasto. Uskon, että tuosta tulee super suosittu.

  Vastaa
 5. Kirsi 29.1.2018

  Kun näin tuon sarjan, se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Kaapit tosin ovat jo valmiiksi täynnä astioita… :(

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *