Maanantaina piilouduin muhkean huivin, pipon ja aurinkolasien taakse. Aurinkolasit puhtaasti vaan siksi kun niitä pääsi kerrankin käyttämään. Tykkään tästä asusta paljon, mustan ja punaisen yhdistelmä näyttää omaan silmääni aina vaan raikkaalta ja kiinnostavalta.

Acne Studiosin Pansy-ribbineulepipo vilahdellut joka puolella, omani tilasin itselleni joululahjaksi. Kyselitte tässä postauksessa näkyneen neuleen perään ja näissäkin kuvissa sama neule vilkkuu takin alta. Neule on mahdollisesti vaatekaappini lämpimin ja laadukkain neule, se on Putiikki Rannalla -myymälöiden oman PURA-merkin mallistosta. Neulemekko on 100% villaa ja sen on valmistettu lähituotteena Suomessa.

acne_1acne2

 

acne_4

Pipo – Acne
Aurinkolasit – Fendi
Huivi – & Other Stories
Takki – LAB
Käsineet – H&M
Neule – PURA*
Housut – Zara
Kengät – Selected Femme

*saatu

acne_3acne_5acne_6
Kuvat – Jonnamaista

Huomasin juuri, että neuletta on saatavilla vain beigenä ja jäljellä on enää xl-koko! Jos kiinnostuitte, niin laittakaa viestiä. Voin kysäistä, että onko niitä tulossa vielä lisää myyntiin!

-Maj

 

2 Comments

  1. Bbbl 11.1.2018

    Ei se ees näy näis kuvis kunnol se neule

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *