fazer cafe tampere

Tammikuussa minä…

… jatkan ahkerasti salilla treenaamista. Olen jo päässyt siihen pisteeseen, että salille lähteminen ei ole ole enää tuntien henkisen valmistautumisen ja ponnisteluiden takana.

… opettelen tekemään ainakin yhden uuden arkiruoan. Valitsen vaikka sokkona reseptin keittokirjasta tai jotain! Lupaan tehdä myös ruokaa pari kertaa pelkästään itsellenikin. Yhdelle ihmiselle kokkailu on paljon vastenmielisempää kuin salille lähteminen.

… ostan mausteita, että voin totetuttaa edellisen kohdan. Se on ollut to do -listallani muuttopäivästä asti. Keittiöstämme löytyy yhteensä kaksi maustepurkkia, oh no.

… luen Sardiniassa aloittamani kirjan (Emma Clinen Tytöt) loppuun. En malta odottaa, että pääsen lukemaan Irene Naakan kirjoittamaa Hullu kuin äidiksi tullut. Luen myös Rebekalle ja Samuelille jouluna aloitetun Iltasatuja Kapinallisille tytöille kirjan loppuun.

… menen treffeille (KYLLÄ!)

… osallistun ystävän yllätysjuhliin. Tätä en tietenkään voi avata yhtään enempää.

… juhlin myös parhaan ystäväni synttäreitä. Kahtena edellisenä vuonna hänen synttärinsä ovat olleet täysi katastrofi. Viime vuonna jouduin skippaamaan Iisan keikan sekä syndet oksennustaudin takia. Sitä edeltävänä vuonna saimme aikaiseksi koko ystävyytemme toiseksi pahimman riidan, ihan kamalaa. Nyt todellakin jännittää, että miten kaikki sujuu. Pitäkää peukkuja!

kahvilla2

… käyn luistelemassa viereisellä luistinradalla jos se vaan on mitenkään säiden puolesta mahdollista.

… en osta yhtäkään vaatetta, vaan aloitan säästöprojektin. Haaveilen yhdestä tietystä laukusta, joka olisi ihanaa ostaa kevään aikana.

… teen uuden soittolistan. Olen kuunnellut samoja biisejä ikuisuuden, aina tuskastumiseen asti. Saa vinkata jos teillä on mielessä hyviä motivaatiobiisejä ja siis muutenkin. Uusi musa olisi niin tervetullutta.

… yritän löytää meille uuden keittiönpöydän.

… teen ainakin yhden meikkipostauksen.

… yritän kävellä lyhyet matkat ja käyttää julkisia. Viime kuussa parkkimaksuihin meni ihan naurettava summa rahaa. Omalla autolla ajeleminen paikasta toiseen on ihan liian mukavaa.

kahvilla3kahvilla4Kiitokset kuvista ja ihastuttavasta lounasseurasta Jonnalle, u best!

Kuten sanottua; mitään en lupaa, mutta nämä ajattelin ainakin tehdä. Onneksi on vielä kolme viikkoa aikaa. Voin raportoida teille helmikuussa, että miten mulla oikein omasta mielestä meni. Sainko toteutettua kaikki näistä kolmestatoista kohdasta.

-Maj

8 Comments

 1. Talvi 8.1.2018

  Mikä on tuo neule, joka sulla on päällä näissä kuvissa?

  Vastaa
  • Maj 11.1.2018

   Hello! Se on Putiikki Rannalla -myymälöiden oman PURA malliston neule. Uusimmassa postauksessa siitä vielä lisää :)

   Vastaa
 2. Janina H. 9.1.2018

  Moi! Ihana neule ja farkut! Mistä ne mahtavat olla kotoisin? <3

  Vastaa
  • Maj 11.1.2018

   Hei Ihana ja kiitos! Farkut ovat Zarasta ja Neule on PURA -merkin, kirjoittelin juuri uusimmassa postauksessa siitä :)

   Vastaa
 3. Riina 9.1.2018

  Kiva postaus! Pitääkin itse myös kirjottaa kalenteriin ylös suunnitelmia/tapaamisia/tavoitteita kuukausi kerrallaan jos vaikka pysyisi niissä paremmin niin kiinni :D

  Vastaa
  • Maj 11.1.2018

   Moikka Riina! Todellakin suosittelen kirjoittamaan, mä ehdin toteuttaa jo muutaman kohdan listaltani ;) <3

   Vastaa
 4. Halina 11.1.2018

  Sulla on kiva lista! :) Mun tän vuoden teemat ovat ekologisuus ja säästäminen, saa nähdä miten onnistun! :D säästäminen on itselle suht helppoa kun on tavoite (oma asunto), mutta ekologinen elämä ei aina ole niin yksinkertaista :D onneksi monessa asiassa nää kaksi teemaa (lompakon ja ympäristön säästäminen) risteää toisiaan mm. Kuluttamisen ja ostamisen osalta, mutta liikun toisinaan esim. autolla (en omista omaa), matkuatelen ja teen muitakin valintoja, jotka voisivat olla parempia :D ei siia mitään maailman parannusta tänäkään vuonna, mutta päätin silti kiinnittää huomiota asiaan omalla kohdallani. Muita to do-juttuja tammikuulle on muuttaa yhteen poikaystävän kanssa, hankkia se ihana 2hand sisustus (haha, varaan tähän aikaa enemmän kun kuukauden), aloittaa jooga uudestaan ja suoritella opintoja eteenpäin :)

  Vastaa
 5. Manna 14.1.2018

  Kaikki muut onkin jo tyyliin kysytty, mutta ei vielä sitä mistä on toi mahtava lippa? :D

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *