Uusi viikko, uudet kujeet? No nyt ei ihan tunnu siltä, sillä olen kiemurellut tässä tuolissani tovin saamatta aikaiseksi oikeastaan mitään järkevää. Ehdin jo syödä lounastakin ja mietin vain edelleen, että mistä kirjoittelisin teille tällä viikolla. Mikähän teitä mahtaisi kiinnostaa? Tiedossa on pari sporttailuun liittyvää juttua ainakin, mutta otan lämmöllä kaikki ideat vastaan. Puolet viikosta menee Helsingissä muiden työasioiden parissa, mutta nyt alkuviikosta ehtisin hyvin toteuttamaan postaustoiveitakin.

Asujutut hiukan tökkii, koska oma pukeutuminen on päivästä toiseen samanlaista; neuleita ja farkkuja. Eipä niitä takkejakaan ole määräänsä enempää, olette varmasti jo nähneet jokaisen useampaankin eri otteeseen, mutta missäpä muussakaan tuolla ulkona tarkenisi? Alennusmyynnitkään ei ainakaan vaatteiden osalta houkuttele itseäni yhtään, joten tule jo kevät! Haaveilen jo kukkamekkojen hulmuavista helmoista ja valosta, jota riittää iltaan asti, voi kyllä! 

zuiver1

Jotain olen kuitenkin alennusmyynneistä löytänyt, kuvan marmorikellon nimittäin. Ensimmäinen ja ainoa kello koko asunnossa jos elektroniikkavempeleiden kelloja ei lasketa. Ostin kellon Dom Domin kivijalkamyymälästä ja niitä oli muutama viikko sitten jäljellä myös mustana. Dom Domissa oli kellon lisäksi vaikka miten paljon muitakin ihania sisustusjuttuja, sieltä on mahdotonta lähteä tyhjin käsin.

zuiver2

Kuvissa kello näyttää ikuisesti lounasaikaa – joka jo tuli ja meni! Alan nyt pakertamaan treenijuttujen parissa, ennen kuin suuntaan salille. Niin ja jään odottamaan teiltä idiksiä :) Mukavaa uutta viikkoa kaikille, eiköhän se taas tästä lähde kunhan selvitään tästä maanantaista ensin!

-Maj

22 Comments

 1. Elina 22.1.2018

  Hei! Olisi ihana saada sultakin päivä kanssani video :) ja videot muutenkin olis kivoja :)

  Vastaa
  • Maj 23.1.2018

   Moikka! Mulla on videoita vaan siellä IG:n puolella, mutta mun pitäisi kyllä opetella tekemään sellaisia pätkiä, joita vois julkaista täällä. Pitäisi pyytää joltain jeesiä ensimmäisen videon tekemiseen :)

   Vastaa
 2. HannaK. 22.1.2018

  Tai ihan vaikka vain my day postaus kuvina! Varsinkin sellaiselta päivältä, kun lapset ovat kanssasi – saisi tietää millaista ravaamista paikasta toiseen se arki välillä on ja kuinka handlaat sen :)

  Vastaa
  • Maj 23.1.2018

   Kiitos, kun jaksoit vastata. Mä kirjasin sun toiveen ylös, tällä viikolla en pysty sitä toteuttamaan, mutta ens viikolla yritän!

   Vastaa
 3. Sara // housefive 22.1.2018

  Mulla on ihan jäätävä kaukokaipuu ja matkakuume eli jotain sellaista aihetta kaipaisin nyt joka puolelta. Eli mihin haluaisin matkustaa/mihin on ehkä suunnitelmia matkustaa ja sellaista kesäfiilistelyä nyt ylipäätänsä :D

  Vastaa
  • Maj 23.1.2018

   No vitsit sama täällä, en tiedä minne ja koska sitä lähtis :D Piti jouluna varata matka, mutta mun äiti on lähdössä meidän mukaan, eikä hän vielä tiennyt kevään aikatauluja, niin se jäi sitten tekemättä!

   Vastaa
 4. Susu 22.1.2018

  Moro! Kuka voitti Leikkienin arvonnassa?

  Vastaa
  • Maj 23.1.2018

   Moikka Susu! Mä julkaisen vielä tänään voittajan! :*

   Vastaa
 5. Eeva 22.1.2018

  Lasten harrastuksista olisi kiva kuulla :) myös päivä kanssasi -postaukset ovat mukavia luettavia sekä aiemmin tekemäsi lastenvaatepostaukset oli mielenkiintoisia.

  Vastaa
  • Maj 23.1.2018

   Oi ihana kuulla! Lastenvaatepostausta ei olekaan ollut aikoihin – joten sellainen on tulossa ainakin ja päivä kanssani postaus myös :)

   Vastaa
 6. T. 22.1.2018

  Sellainen pihistän/panostan -postaus! Missä säästät, mihin panostat? Sun parhaat säästövinkit? Parhaat budjettituotteet (ihan miltä aihealueelta vaan; kosmetiikka, kodinhoito, lastenvaatteet etc.)?

  Vastaa
  • Maj 23.1.2018

   No hyvä idis! Mä olen muuten maailman huonoin säästäjä! Kiitos vinkistä :*

   Vastaa
 7. Mari 23.1.2018

  Jokapäiväinen kosmetiikka.
  Lasten suosikkilelut ja leikit.

  Vastaa
  • Maj 23.1.2018

   Hei mahtavaa! Voisinkin tehdä sellaisen postauksen, jossa olisi päivittäin käyttämäni kosmetiikan lisäksi viikottain ja harvemmin käyttämäni tuotteet. Laitan mieleen myös tuon lasten leluja ja leikkejä koskevan toiveen. Jes, kiitos vielä!

   Vastaa
 8. IM 23.1.2018

  Jokin hiuksiin liittyvä postaus olisi kiva. Vaikka hiusten hoito- tai muotoilutuotteisiin keskittyvä. Näin talvellla ainakin itse koen haasteena saada hiukseni pysymään kunnossa ja edustavana, kun sääolot vaihtelee kovasti :D Välillä on välttämätöntä käyttää ulkona pipoa, toisinaan hiukset sähköistyy älyttömästi jne.

  Vastaa
  • Maj 23.1.2018

   Mä niin ymmärrän sua niin hyvin!! Mun vinkki onkin vaan piilottaa hiukset pipon tai hatun alle, mutta voin miettiä jos keksin jotain vähän inspiroivempaa :)

   Vastaa
 9. Halina 23.1.2018

  Kivoja ideoita on tullut! Ehkä myös joku ”lemppari paikat tampereella” tai vaatteisiin liittyen joku pieni haaste esim. ”yksi asu, kolme ei tyyliä”. En tiedä onko tylsiä ideoita, mutta itse inspiroidun ruollaisista :D Myös kaikki sisustusjutut kiinnostaa aina!

  Vastaa
  • Maj 27.1.2018

   Moikka! Ei tosiaan ole tylsiä aiheita – kiva kun laitoit idiksiä :)

   Vastaa
 10. Meiju 24.1.2018

  Mua kiinnostaisi eniten arki lasten kanssa – mitä lapset touhuilee kotona, käykö heillä kavereita teillä (siis muita kuin ns perhekavereita), muuttuiko heidän koulu/päiväkotikuviot/matkat sekä tarkemmin lasten harrastuksista, teidän arjesta ylipäätään, lasten vaatteista yms. Ja esim kiukutellaanko teillä koskaan vai onko arki niin seesteistä, kuin luulen. My day tai my week – tyyliin olis tosi kiva!
  Meillä asustelee vain hieman Samuelia nuorempi poika, joten olisi kiva kuulla millaista elämä on muissa perheissä.. meillä ajoittain uhmaillaan edelleen aikalailla.
  Ja ymmärrän, ettet välttämättä halua avata asiaa tarkemmin, mutta rehellisesti sanoen kiinnostaisi myös syyt miksi erositte – että oliko se vaan liikaa riitaa ja jos niin mistä, oliko mukana jotain draamaa tms. Vaikutatte alkuun täydelliseltä parilta, joten sitä miettii, että mikä meni pieleen.
  Tässä rehellinen vastaus mikä kiinnostaa – bloggaaja valitsee mistä kirjoittaa. Ja ihan itseäkin naurattaa, että blogin perusteellahan olen tuon täydellisen parin analyysin tehnyt, mutta pitkään seuranneena sitä vaan jotenkin täältä ruudun takaa mukamas alkaa tuntea teidät 🙈😅
  Joka tapauksessa tykkään kovasti blogistasi – ihana kevättä!
  Ps. Yksi tärkeä toive vielä: Parhaita vinkkejä lapsiperheelle, jos vietämme hiihtolomapäiviä sielläpäin.

  Vastaa
  • Maj 27.1.2018

   Hei Meiju! Mä luin parikin kertaa tän sun viestin. Just nyt kyyneleet valuu pitkin poskia, enkä edes tiedä miksi mä liikutuin niin paljon. Varmasti tuun kirjoittamaan lisää näistä toivomistasi aiheista. <3

   Vastaa
 11. Sarra 26.1.2018

  Sisustus-, ja tyylijutut kiinnostaisi mua eniten. Komppaan myös tyylihaasteita esim. käytä samaa mekkoa pari päivää ja yhdistele se erilaisiin asukokonaisuuksiin. Tykkään myös blogisi arkisista jutuista ja aitoudesta! Kivaa että postauksia tulee usein. :)

  Vastaa
  • Maj 27.1.2018

   Kiitos paljon kivasta palautteesta ja idiksistä! Voisin hyvin tehdä esim. 3 x sama mekko eri tavalla -postauksen :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *