Ensimmäiset laskiaispullat on syöty, kerrankin olen jossain asiassa ajoissa liikkeellä, hah. Päivän polttavin kysymys kuuluukin; hillolla vai mantelimassalla? Laskiaista vietetään vasta kuukauden päästä, siihen mennessä on varmaan mennyt pulla jos toinenkin ja tietenkin hillolla. No, kukapa niitä laskee?

Tänään meidän piti mennä luistelemaan ystäväni Annen sekä hänen lastensa kanssa. Mietin, että miten ihmeessä pystyn sitomaan kolmet luistimet tuolla pakkasessa ja jäätävässä viimassa. En siis ollut erityisen pahoillani kun sain Annelta viestin, että josko siirrettäisiin luistelut jollekin toiselle päivällä. Katsotaan jos huomiseen mennessä olisin turtunut jo kylmyyteen, sillä täällä olisi kaksi innokasta luistelijaa, joita ei paljon pakkaset haittaa.

laskiaispullat4laskiaispullat1

Tänään me oltiin myös sovittu Jonnan kanssa lounastreffit Cafe Pispalaan. Paikan päälle päästyämme huomasimme putiikin olevan kiinni, eikä muuten ollut eka kerta kun meille kahdelle käy näin. Ihan oma mokahan se oli, ei vaan tajuttu tarkistaa aukioloja. Kieltämättä silti vähän turhautti.

Itselleni kävi sunnuntaina käytännössä samalla tavalla, kävin toteamassa Maka Sushin ovella, että kiinni on, kuten myös Maruseki sekä Roka Sushi & Robata. Myös Sitko oli suljettu. Joo, olisi pitänyt tarkistaa tai olisi ehkä pitänyt tehdä itse ruokaa, kuten olen kovasti aikonut… Onneksi Nanda Devi pelasti laiskan kokin!

laskiaispullat2laskiaispullat3

Tänään kuitenkin Maka oli auki ja ihan siitä läheltä, Hallituskadun Kahvihuoneesta saa hyviä laskiaispullia. Sushi ja pullat pelastavat pahemmankin päivän, voin suositella kaikille lämpimästi.

Huomenna Jonna tapaa ekaa kertaa Samuelin ja Rebekan, lupasin tehdä meille iltapalaa ja harkitaan sitä luisteluakin. Todettiin Jonnan kanssa tänään yhteen ääneen että mitä ihmettä me tehtäisiin ilman toisiamme. En tosiaan tiedä, sillä Jonna on oikea kultakimpale, olen niin iloinen kun meistä on tullut ystävät.

-Maj

4 Comments

 1. Molla 16.1.2018

  Siis Jonna ? On se ?

  Vastaa
  • Maj 16.1.2018

   Nyt en ymmärrä, mitä tarkoitat? Jonna on mikä?

   Vastaa
 2. Linda 17.1.2018

  Kaveri. ;)

  Vastaa
 3. Meiju 17.1.2018

  Huh mitä kommentteja ihmiset.
  Blogisi erottuu nykyään monesta muusta aitoudellaan, eli tykkään kovasti! En tarkoita, että iloitsisin avioerostasi, mutta jossain määrin se sopivasti kadotti kiiltokuvamaisuutta…. jolle tosin ei mitään voi, jos elämä sellaista on. Harmi, että ette saaneet suhdetta toimimaan, mutta hienoa, että olette saaneet asiat rullaamaan ja uuden arjen sujumaan. Kaikkea hyvää sinulle ja lapsillesi! Aurinkoa kevääseen!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *