Helmikuun aikana täällä blogissa on ollut käynnissä useampia arvontoja ja ajattelin julkaista voittajat samalla kertaa tässä postauksessa. Vitsit, miten hyvä mieli tuli näitä palkintoja arpoessa. Mielellään tietysti ilahduttaisin vaikka teitä kaikkia jos se vaan mitenkään olisi mahdollista.

treenikuva2

Puhtia treenaamiseen PT:n avulla saa yhden henkilön sijaan kaksi onnekasta tyyppiä! Kolmen kerran PT-paketit lähtevät tällä kertaa Virpi Heikkiselle ja Katjalle.

nui1

Muutama viikko sitten esittelin saksalaisen Nui Cosmeticsin tuotteita ja postauksessa olleen arvonnan palkintona oli vapaavalintainen Nui:n tuote. Arvonnan voittajaksi selviytyi tällä kertaa nimimerkki laulau.

hbo_toonix1

Meillä ollaan edelleen innoissaan HBO:n Toonix Kids piirretyistä! Toivottavasti pian myös Essiliinan, Ulpun ja Auron kotona myös, sillä he voittivat itselleen HBO Nordic katselukoodit kahdeksi kuukaudeksi.

Onnittelut voittajille ja isot kiitokset kaikille arvontoihin osallistuneille. Olen voittajiin yhteyksissä meilitse :)

-Maj

 

4 Comments

 1. Ulpu 21.2.2018

  Oi, kiva yllätys, kiitos! :)

  Vastaa
 2. oyecricket 25.2.2018

  Ida Timonen Creative, thank you for your blog post.Really thank you! Awesome.

  Vastaa
 3. Whew 27.2.2018

  Kiitos, kiva jos tämä oli mieluinen! Siinä ei ole mitään hävettävää, että elämäänsä helpottaa hetkeksi piirretyllä tai animaatiolla, josta lapsi kaiken lisäksi nauttii. Symppiksiä tarinoita ja satujahan ne ovat nekin. :) Täälläkin on moneen kertaan diagnosoitu taperon valikoiva kuulo. ;) Välillä onkin siis pakko ottaa ovelat keinot käyttöön esimerkiksi tiskikoneen täydennyksen tai tyhjennyksen ajaksi, jotta arjen saa rullaamaan. Huh, olipa teillä tosiaan juhlaputki. Ei mikään ihme, että tuli jonkunlainen ähky järjestelyistä. Nyt sitten helmikuu rennolla meinigillä ja valmistarjoiluhin turvautuen. ;) Samoin kiitos, ihana kun on lunta!

  Vastaa
 4. Jessica 2.3.2018

  Ida Timonen Creative, thanks!And thanks for sharing your great posts every week!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *