Päälleni on monena päivänä eksyneet edellisessä postauksessa esittelyssä olleet Bubbleroomin mutsifarkut. Joskus aikoinaan naureskelin äitinikorkeavyötäröisille housuille, ne oli niin silloin niin nolot! Veljeni kanssa me hauskuutettiin toisiamme kiskomalla housujamme kohti kainaloja. Se oli niitä aikoja kun lökäpöksytrendi ja Miss Sixty merkin farkut jyräsivät. Tai siis ainakin Ylivieskassa ne olivat niin in. Sanoisin näiden olevan mukavuudenhaluiselle aivan nappi valinta ja muutenkin arjen parhaat pöksyt.

margemarge2

Hattu – Saint James / Cartel
Neule – Zara
Takki – Gina Tricot
Farkut – Bubbleroom
Kengät – Zara

hatut cartelmarge4marge5mom jeansmarge7 Kuvat – Jonna Leppänen

Näistä kuvista välittyy mun mielestä aika hyvin mun ja Jonnan leppoisa kuvausmeininki. On niin paljon helpompi olla kuvissa kun kameran takana on tyyppi, joka saa sut hymyilemään – tai itseasiassa nauramaan ääneen.

-Maj

 

3 Comments

 1. Hansu 17.2.2018

  Miss sixty farkut… mä en koskaan omistanut niitä yhtäkään paria 😂

  Vastaa
 2. Anonyymi 19.2.2018

  Kaikki ei vaan käy kaikille, olipa miten muotia hyvänsä. Tuo hattu!!! :D :D

  Vastaa
 3. Pilvi 19.2.2018

  Minusta taas tuo hattu on just hyvä sinulle. Kiva asukokonaisuus kaikkiaan.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *