Terveisiä Ylivieskasta! Hypättiin lasten kanssa alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen jo eilen junaan ja tultiin tänne vanhempieni luokse (hiihto)lomailemaan. Äitini on tämän viikon myös lomalla ja hän kaipaili itselleen seuraa sekä toivoi meidän tuovan vähän elämää heidän omakotitaloonsa. Voin kertoa, että ”elämää” täällä todellakin nyt on, hahah!

Samuel otti hiihtoloman kirjaimellisesti, hän on nimittäin tänään hiihdellyt menemään ihan tosissaan. Sinnikäs poika, pakko sanoa! Samppa hiihti melkein pari tuntia ja kaatui hiihtoreissullaan ehkä jotain viitisensataa kertaa. Lopuksi hän yritti hiihtää vielä ovesta sisäänkin. En mä kestä.

Pakko myöntää, että hiihto kiinnostelee itseänikin. En tiedä onko se tämä ikä vai miten nyt näin? En ole vuosiin hiihtänyt, enkä edes omista suksia. Olen kuitenkin harkinnut niiden hankkimista… Tosin takapuoleni ei kyllä millään kestä viittäsataa kaatumista, joten ehkä pitää vielä hautumaan.

hiihtoloma1hiihtoloma3hiihtoloma2hiihtolomalasten suksethiihtolomallahiihtoloma7hiihtoloma9

Ehdin tekemään jo pakollisen Kärkkäisen reissun ja muutenkin pyörittiin mestoilla maman ja lasten kanssa. Ostettiin lapsille uikkarit KappAhlista, koska äidilläni on suunnitelmissa kylpyläreissu, enkä tietenkään tajunnut pakata uimakamppeita mukaan.

Löysin myös kivan näköisen tuolin porukoiden välikatolta suksia etsiskellessäni. Tuoli näyttää samalta kuin nämä ystäväni valkoiset tuolit, mutta se on musta. Tuoli oli aikamoisen pölykerroksen peitossa, mutta pienen puunaamisen jälkeen se vaikuttaa ihan käyttökelpoiselta. Taidan viedä tuolin mukanani Tampereelle, koska sillä ei ole täällä mitään käyttöä. Tuolin nahkaosat pitäisi vielä käsitellä, olisiko teillä jotain vinkkiä siihen?

-Maj

1 Comment

  1. Sara O'Connor 27.2.2018

    Ihana hiihtäjä <3 Mä olen ihan ollut meidän Jamesin kanssa sydän sykkyrällä, kun tämä miltei 6v ikä on vain niin söpö. Teillä varmaan sama. kauhea halu olla iso poika ja tehdä itse ja sit samassa käpertyy kainaloon kuuntelemaan unilauluja pää rinnalla. Melkein joka päivä on on olo "emmää kestä" <3 <3

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *