Sain Jonnalta 3 hyvää asiaa -haasteen, joka on ehtinytkin kiertää jo monessa blogissa. Vanhat kunnon blogihaasteet ovat ihan parhaita, joten I’m in! Sitäpaitsi asioiden listailu on lempparipuuhaani, eikä hyvien asioiden listoja voi tehdä koskaan liikaa vai mitä? Olen suositellut tekemään listausta kivoista jutuista jopa päivittäin ja nyt seuraavaksi keskitytään vaan kaikkeen hyvään!

marianne1

KOLME HYVÄÄ ASIAA PÄIVISSÄNI

– Vaihtelevuus. Tuskin kenellekään meillä on kahta ihan samanlaista päivää, mutta koen omien päivien olevan juuri sopivan erilaisia ja vaihtelevia. Yrittäjyys ja projektiluontoinen työskentely sopii minulle niin hyvin. Pitkästyisin ihan varmana jos päiväni kuluisivat aina saman kaavan mukaan.

– Päivän paras hetki on ehdottomasti aamu. Pyrin järjestämään niin, että saan joka päivä juoda aamukahvini rauhassa. Rakastan muuten sanontaa ”Aamu on iltaa viisaampi” – se on just näin! Edit: ilmeisesti sanonta menee juuri toisinpäin. Mun maailmassa sanonta toimii silti käänteisenä.

– Ihmiset. Ystävät ja lapsiviikoilla tietysti lapset. Jos en ehdi näkemään läheisiäni päivän aikana, niin yleensä kilauttelen illalla vähintäänkin yhden puhelun. Ystävät ja perhe on mulle tosi tärkeitä ja he ovat ajatuksissani ihan joka päivä.

 

marianne5

KOLME HYVÄÄ ASIAA MINUSSA

– Nyt on paha! On kaikista vaikeinta keksiä itsestä hyviä asioita, mutta yritetään! Ensimmäiseksi tulee mieleen, että olen uskollinen ystävä ja kun välitän jostain ihmisestä todella niin olen valmis tekemään häneen eteensä paljon, melkein mitä tahansa.

– Sinnikkyys. En ole valmis luovuttamaan helpolla. Jos ihan oikeasti päätän jotain, niin pidän siitä kiinni kynsin ja hampain.

– Huumorintaju. Puolet jutuistani on pelkkää vitsiä, etenkin läheisteni seurassa. En tiedä ovatko he tästä huumori-asiasta ihan samaa mieltä kanssani – mutta minultahan tätä kysyttiinkiin eikä heiltä :D

 

marianne4

KOLME HYVÄÄ ASIAA ELÄMÄSSÄNI

– En kai voi mitenkään olla kirjoittamatta tähän, että Samuel & Rebekka, vaikka se onkin ihan selvää. Lapset eivät ole pelkästään hyvä asia elämässäni, vaan kaikista paras asia elämässäni.

– Tukiverkko. Kaikki rakkaat ihmiset ympärilläni. Tiedän, että missään tilanteessa jäisi koskaan yksin. En koskaan, vaikka mitä tapahtuisi. Tukiverkkoni ansioista minulla on sellainen fiilis, että selviän varmasti mistä tahansa eteen tulevasta haasteesta.

– Työ. Olen lähiaikoina meinannut poksahtaa onnesta, kun mietin miten siisti duuni mulla on. Työ on aika iso osa jokaista päivää ja minulle on tärkeää, että se on mieluista.

 

marianne2

KOLME HYVÄÄ ASIAA TÄNÄ VUONNA

– Tuleva kevät ja kesä! Mulla on vahva fiilis siitä, että seuraavasta kesästä tulee ihan mahtava ja toivottavasti olen oikeassa. Tsekkasin tänään, että kesäaikaan siirrytään jo ensi kuussa, jes!

–  Uusi elämänvaiheeni ja se, että se tuntuu kivalta.

– Uudet työkuviot ja vanhatkin, best!

 

marianne3marianne6marianne7

KOLME HYVÄÄ ASIAA BLOGISSANI

– Te lukijat. On se vaan aina niin yhtä uskomatonta, että miten pitkään osa siellä on pysytellyt matkassa ja myötäelänyt mun kanssa. En edes osaa pukea sanoiksi, miten kiitollinen olen teille. Niin monta kertaa olen saanut teiltä kullan arvoisia vinkkejäkin! Ja aina on yhtä ihanaa kuulla teidän ajatuksia kommenttiboksissa tai muissa kanavissa. Koen itseni onnekkaaksi, että saan tehdä duunikseni jotain näin siistiä.

– Kuvat! Koen olevani lahjakkaampi kuvaaja kuin kirjoittaja. Tekstin tuottaminen saattaa olla välillä todella tuskan takana. Teksteissäni vilisee kirjoitusvirheitä, joita en itse näe vaikka oikolukisin tekstin yli kymmenen kertaa. Kuvaaminen ja kuvien käsittely on kivaa puuhaa. Rakastan kuvata muita ihmisiä

– Arkisuus tai uskaltaisinkohan sanoa jopa aitous? Ja monipuolisuus, sillä kirjoitanhan käytännössä ihan kaikenlaisista asioista. Joka tapauksessa mun mielestä arkisuus ja samaistuttavuus on hyvä juttu.

Huh, se oli siinä! Tällä kertaa en haasta mukaan ketään erityisesti, vaan toivoisin kaikkien miettivän itsekseen näitä juttuja. Elämässä on niin paljon hyvää ja pakko vielä lisätä; vaikka joka päivä ei ihan siltä tuntuisikaan. <3

-Maj

 

13 Comments

 1. Es’ 7.2.2018

  Moikka Maj!
  Kysymykseni ei varsinaisesti liity postaukseen, mutta olisin kysynyt, onko sinulla vielä hiustenpisennyksiä? Jos on, mita merkkiä käytät?
  Olen itse haaveillut pitkään suklaanruskeista pitkistä hiuksista 😊

  Vastaa
  • Maj 8.2.2018

   Joo onhan täällä, Rapunzel of Swedeniä mulla on päässä :)

   Vastaa
   • Es’ 8.2.2018

    Olisitko niistä postaillut jossain kohtaa? 😊 Missä muuten olet niitä laitatuttanut? Tamperelaisena kiinnostaa, että olisiko suositella joku hyvä kampaaja 😊

    Vastaa
 2. Tiia 7.2.2018

  Blogisi on todellakin ihanan aito ja raikas. Mielestäni olet (tai ainakin blogisi perusteella vaikutat) ihmisenä todella inspiroivalta! Aina välillä pelkään sitä päivää, kun päätätkin lopettaa bloggaamisen :D

  Vastaa
  • Maj 8.2.2018

   Voi eikä miten ihanasti sanottu, kiitos <3

   Vastaa
 3. Anonyymi 7.2.2018

  Kyllä se sananlasku on juuri toisinpäin: ”Ilta on aamua viisaampi”. Ihan loogistahan se on.

  Vastaa
  • Maj 7.2.2018

   Aivan, niin se taitaa oikeasti olla – täytyy korjata tekstiä. Mä oon kuitenkin sitä mieltä, että aamu on niin paljon iltaa viisaampi, koska väsyneenä ajatukseni ajautuvat usein umpikujaan – mutta kun nukkuu yön yli, niin asiat tuntuvat paljon selkeämmiltä.

   Vastaa
  • sanna 7.2.2018

   Kyllä se on, että aamu on iltaa viisaampi!

   Vastaa
   • Maj 8.2.2018

    Niin munkin mielestä <3

    Vastaa
 4. Sarra 7.2.2018

  Mistä on tuo ihana paita?:)

  Vastaa
  • Maj 8.2.2018

   Moi! Tämä on Zaran paita – mutta itseasiassa mä sain sen Jonnalta <3

   Vastaa
 5. Salirotta 7.2.2018

  Hei, ihanaa, miten hyvä fiilis sun blogista nykyään välittyy. Ja välillä väsymys ja muutkin negatiiviset tunteet, mutta meininki on niin aidon ja puhtaan oloista. Ilo lukea sun blogia siis :)
  Sulla oli pari huonompaa vuotta (blogillisesti), mutta nyt rokkaat ihan täysillä taas ja tosi hyvin vedätkin!

  Vastaa
  • Maj 8.2.2018

   Aijaahans, vähän hämmentävää – ja samalla myös niin kiva kuulla, että nyt täätä löytyy kiinnostavampaa luettavaa <3 Jaksatko kertoa, että miksi sun mielestä pari edellistä (blogi)vuotta oli huonompia?

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *