En ole tainnutkaan laittaa tänne vielä yhtään kuvaa Samuelin ja Rebekan huoneesta? En varsinaisesti ole sisustanut lastenhuonetta, sinne mahtui osa vanhan huoneen huonekaluista ja siinäpä se sitten olikin. Nykyinen huone muistuttaa tosi paljon lasten vanhaa huonetta, toisaalta se ei kai ole mitenkään huono juttu?

Kerrossängyn ansiosta pienehköön lastenhuoneeseen jää paremmin leikkitilaa lattialle. Olisihan se tietysti ihanaa jos  lapsilla olisi omat huoneet ja tiedän etenkin Rebekan kaipaavan omaa tilaa, mutta näin mennään toistaiseksi. Sitä paitsi kaikista parhaat leikit on tietysti aina olkkarissa, keittiössä ja nykyään Petsit käyvät usein aurinkolomalla kylppärissä.

lastenhuoneen sisustuskerrossänky gugguu frilla

Meidän asunto on väliaikainen ratkaisu ja se näkyy myös sisustusfiiliksessäni. Ei tee mieli tehdä mitään suuria hankintoja tänne, koska tiedän meidän olevan lähdössä tästä jossain vaiheessa. Kesällä me tuskin vietetään ihan älyttömästi aikaa neljän seinän sisällä ja jos jotain sopivaa löytyy syksyyn mennessä, niin varmasti me ollaan siihen mennessä valmiit muuttamaan. En ole erityisen innoissani itse muuttamisesta, koska en vielä toipunut edellisestäkään ihan täysin. Toki uskon, ettei yksikään tuleva muutto voi olla niin raskas kuin edellinen oli.

 

vinkit lastenhuoneen sisustukseenikea aakkostaulukids_netti6veken kaluste kerrossänkykids_netti10kids_netti8kids_netti9kids_netti12sisaruskuva

Boblesit ovat pienen breikin jälkeen olleet taas kovassa käytössä ja Niimaarin Ecosmolissa säilytellään tällä hetkellä tavaraa, kierrätysjutut ovat keittiössä. Lattialla on äitini kutoma matto ja mun mielestä huoneessa on ihan kiva tunnelma, lapset viihtyvät ja tuntevat olonsa turvalliseksi. <3

-Maj

8 Comments

 1. Katja 21.2.2018

  Hei, mistä tuo sänky on?

  Vastaa
  • Esteri 23.2.2018

   Varmaankin Veken kalusteesta Liisa pieni kerrossänky.

   Vastaa
 2. Amaalia 21.2.2018

  Eikö koululaisella ole omaa työpöytää? Eikö enää tule läksyjä!

  Vastaa
  • Maarit 22.2.2018

   Läksyt voi vallan hyvin tehdä vaikka keittiön pöydän ääressä!

   Vastaa
  • Ulpu 22.2.2018

   Meidän koululaisen pöytä on niin täynnä aina, ettei siinä paljon läksyjä tehdä. :D Keittiön pöydässä ne tehdään tai lattialla. ;)

   Vastaa
  • Imppu82 22.2.2018

   Ei ainakaan meidän tokaluokkalainen ole koskaan kaivannut koulupöytää. Läksyt tehdään milloin keittiönpöydällä, -lattialla tai vaikka olkkarin sohvalla.

   Vastaa
 3. Maria 22.2.2018

  Rebekka on jo niin iso tyttö! Samuelkin kasvaa ihan silmissä. Mihin olet suunnitellut muuttavanne? Blogiasi on mielenkiintoista lukea :) tsemppiä talveen!

  Vastaa
 4. […] Kuka bongaa esillepanosta Majn pojan lelun? Se sopi sisustukseen sen verran hyvin, että meni hetki ennen kuin huomasin mitä oikein valokuvaan. Lastenhuonetta en tällä kertaa kuvannut, mutta kiinnostuneille tiedoksi, että kuvia löytyy Lastenhuoneessa-postauksesta. […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *