Tämä viikko on kulunut kuin sormia napsauttamalla ja olen vähän pyörällä päästäni. En voi sanoa, että olisi ollut liikaa kaikkea, mutta paljon kuitenkin! Sellainen fiilis, että huh tästäkin selvittiin ja onneksi nyt on sunnuntai.

Ajattelin pyhittää koko päivän duuneille ja kotihommille, koska haluan ehdottomasti aloittaa lasten kanssa uuden viikon puhtaalta paperilta. Ettei olisi mitään extraa hoidettavana ja voitaisiin keskittyä vain olennaiseen. Lupaamani ”Päivä kanssani”- postauksen kuvat sekä muistiinpanot ovat muuten jo odotelleet yli viikon vai kaksi, joten eipä tässä auta kuin alkaa naputtelemaan.

 

mari13

Tämä kuvien asu on päätynyt päälleni useammankin kerran tällä viikolla. Zaran muhkea neule on juuri sellainen, jota äiti ei olisi pienenä suostunut koskaan ostamaan. Ihana, mutta ikävä kyllä ei kovin laadukas.

mari2mari7mari10

Pipo – Acne
Neule & Farkut – Zara
Kengät – Dr. Martensen

mari4mari12mari5mari9mari3

Kuvat – Ida Hanhiniemi

Menkäähän tekin tänään ajoissa nukkumaan,
että maanantai starttaisi parhailla mahdollisilla energioilla.

<3

-Maj

1 Comment

  1. […] takapihalla, tuli näistä hyvän objektiivin (ja kuvaajan!) ansiosta kauniit. Samasta tilanteessa Marista ottamani kuvat onnistuivat nekin hyvin ja niissäkin näkyy kauniisti tuo pehmeä […]

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *