*Kaupallinen yhteistyö, Asennemedia & Pierre Robert

pierre robert

Pukeutuminen alkaa tietysti alusvaatteista, kauniit ja laadukkaat alusvaatteet tuovat kantajalleen parhaimmillaan lisää itsevarmuutta. Mulle tulee näteistä alusvaatteista sellainen fiilis, että arvostan itseäni. Arkisin alusvaatteet ovat harvoin kenenkään muun silmille ja siksi sitä varmaankin niin helposti tinkii niistä, koska eihän kukaan niitä kumminkaan näe.

Pahimmillaan alusvaatteet kiristävät ihan vääristä kohdista ja tekevät olon epämukavaksi – silti uusia tulee hankittua ihan liian harvoin, puhumattakaan, että siihen jaksaisi välttämättä kunnolla paneutua. On niin helppo sortua ostamaan jotain epäkäytännöllistä, ehkä liian kallistakin ja pahinta vielä jos ne jää lojumaan kaapin pohjalle. Kuulostaako kenestäkään tutulta?

Nuorempana käytin alusvaatteita, jotka olivat suoraan sanottuna aikamoisia ripellyksiä ja mieluiten tietenkin mahdollisimman kirkkaissa väreissä. Eikä siitä nyt ihan älyttömän kauan edes ole, kun neonväriset alusvaatteet olivat niin cool. En kaipaa ollenkaan niitä teiniaikojen tuhdisti topattuja, ahdistavia liivejä. Nykyään silmääni miellyttävät yksinkertaisen kauniit alusvaatteet ja istuvuus on noussut tärkeämmäksi asiaksi alusvaatehankintoja tehdessä.

alusvaatekuvat

Norjalaisella Pierre Robertilla uskotaan laatuun ja mukavuuteen. Merkin alusvaatemallisto on saanut inspiraationsa skandinaavisesta elämäntyylistä ja tarkoituksena on, että Pierre Robertin alusvaatteet tuntuvat ja näyttävät hyvältä päällä.

Tänä keväänä Suomessa lanseerattavaan alusvaatemallistoon kuuluu useita erilaisia luomupuuvillaisia alushousuja, ohuesta microfiber-materiaalista valmistettuja alushousuja sekä pehmeitä t-paitaliivejä ja toppi.

pierre robert

Pierre Robert

Näissä kuvissa minulla on päälläni Pierre Robert soft bra rintsikat, jotka käyvät hyvin vartalonmyötäisten ja läpinäkyvien vaatteiden alle. T-paitaliivit taitavat tunnetuin termi näille rintsikoille?

Mikrokuidusta valmistetut alushousujen saumat eivät paista vaatteiden alta ja mukavuus on ihan omaa luokkaansa. Näitä Mikrofiber alushousuja on saatavilla useammassa mallissa sekä värissä, korkeavyötäröinen helmen vaaleanpunainen ja musta olivat omia suosikkejani, mutta raikkailta näyttivät myös tummansininen ja valkoinen hipsteri-malli. Alushousumalleja on muutenkin valikoimassa todella paljon  ja useimmissa kokohaitari on S-XL, mutta sanoisin mitoituksen olevan vähän naftia, omat pöksyni ovat kokoa M.

pierre robert bra T-paitaliivit

Pierre Robertin alusvaatteita voi shoppailla ainakin merkin omasta verkkokaupasta sekä päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista.

Kuvat – Arttu Mustonen
MUAH – Saara Sarvas
Mitä tykkäsit kuvista ja alusvaatteista? Mua jännitti kuvaukset vähän etukäteen, mutta kaikki sujui ihanasti.

Kerro kommenttiboksissa mikä saa sinut tuntemaan olosi mukavaksi ja voita Pierre Robertin alusvaatteita omassa koossasi! Vastausten perusteella valitaan kolme voittajaa, jotka saavat itselleen lahjaksi setin Pierre Robertin alusvaatteita. Täältä voit vielä tarkistaa kilpailun säännöt, osallistumisaikaa on 2.3. saakka.

-Maj

112 Comments

 1. Marjo 23.2.2018

  Istuvat alusvaatteet ja mukavat .

  Vastaa
 2. Maria L 23.2.2018

  Arvostan alusvaatteissa ulkonäköä, imartelevuutta sekä mukavuutta. Alusvaatteiden tulee olla nättejä ja pysyä mallissaan mahdollisimman pitkään, vaikka ostelenkin niitä vain omaksi ilokseni. Ulkonäön lisäksi vaadin alusvaatteilta mukavuutta ja sitä, että ne näyttävät päälläni hyvältä. Korkea vyötärö ei välttämättä ole mummomainen, jos muuten malli on hyvin istuva ja hyvin istuva on aina mukava. Rintaliivit ovat aina suurin murheenkryyni kuppikoon ja istuvuuden ja kestävyyden kanssa. Parhaimmat ovat kevyet liivit, jotka eivät paista vaatteiden alta, mutta ovat katseen kestäviä :)

  Vastaa
 3. Laura 23.2.2018

  Sellaiset alusvaatteet, jotka eivät purista tai hankaa ikävästi ihoa vasten ja jotka eivät paista vaatteiden läpi! Olisi kyllä tarvetta sellaisille.

  Vastaa
 4. Emma S 23.2.2018

  Alusvaatteet eivät saa hiertää ja niiden pitää olla sellaiset että päivän aikana niitä ei edes huomaa. Parhaimmillaan alusvaatteet tuovat kauniin ja itsevarman olon. MIelestäni tosi iso osa kehon ryhdikkyyttä tulee hyvistä alusvaatteista.
  Mulla on 10 kk vauva jota imetän vielä hetkisen. Ihanaa kun kohta saa taas käyttää omanlaisia alusvaatteita, ja voi polttaa imetysliivit roviolla ;D

  Vastaa
 5. Iina 23.2.2018

  Istuvat, pehmeät ja saunattomat alusvaatteet ovat parasts, mitä päälle voi laittaa. Nenee vaatteeb kuin vaatteen kanssa ja saa olon tuntumaan hyvältä, kun ei tarvitse keskittyä siihen, paistaako rintaliivit paidan läpi tai pikkarin saumat farkuista. 👌

  Vastaa
 6. rar 23.2.2018

  Alusvaatteiden tulee olla oikeaa kokoa ja istua hyvin päälle. Tärkeää mulle kuitenkin on, että pidän myös alusvaatteiden mallista. Vaikka joku malli istuisikin hyvin, ei se päällä tule mukava olo, jos itsestä kyseinen malli ei tunnu imartelevalta. Hankalaa laadukkaammista liiveistä on löytää kestäviä tuotteita. Tuntuu, että liivien ympärysmitta lörähtää muutaman viikon käytön jälkeen ja seamless-tuotteet menettää muotonsa pesussa, vaikka kevyesti pesisikin. Tän takia ostan alusvaatteita vaan alesta, koska muuten vuodessa saisi törsättyä aika suuria summia pelkkiin rintsikoihin :D

  Vastaa
 7. Pilvi 23.2.2018

  Rakastan mustia alusvaatteita. Tärkeinpänä pidän alusvaatteissa istuvuutta ja pehmeyttä.

  Vastaa
 8. Ulpu 23.2.2018

  Kauniit kuvat.

  Kyllähän pukeutuminen lähtee alusvaatteista, kun mikään ei hankaa eikä purista niin on hyvä olla. Mä oon huono ostamaan alusvaatteita tai niitä voisi uudistaa jo vähän aikaisemmin. ;)

  Mulla on hakusessa hyvät t-paita liivit, nämä mustana voisi olla ne. Mulla on joskus ollut Pierre Robertin alushousut, ne oli kyllä mukavan pehmeät jalassa.

  Vastaa
 9. Susanna 23.2.2018

  Saumattomat, yksinkertaiset, mukavat päällä. Yleensä käytän vain mustia tai valkoisia. Ei röpellyksiä/pitsejä tms.

  Vastaa
 10. Veewa 23.2.2018

  Alusvaatteiden pitää olla ehdottomasti mukavantuntuiset päällä. Ja tietysti mielellään myös kauniit! :)

  Vastaa
 11. Kaisa 23.2.2018

  Oon niin kyllästynyt epämukaviin, huonosti istuviin alusvaatteisiin. Erityisesti alushousuja on mun mielestä tosi vaikea ostaa oiken mallisia, kun niitä ei monestikaan pysty sovittamaan kaupassa.

  Vastaa
 12. Mariel 23.2.2018

  Olon saa mukavaksi väljät, pehmeät ja rennot vaatteet, jotka ei kiristä mistään suunnasta. Samaa istuvuutta arvostan myös alusvaatteissa, ja pyrin hankkimaan alusvaatteet niin, etten juurikaan niitä tunne päälläni, mutta varsinkin liivit antavat kuitenkin tarvittavan tuen.

  Vastaa
 13. Tuija 23.2.2018

  Kauniit hyvinistuvat alusvaatteet ja sen päälle puetut kauniit muut vaatteet, hyvä fiilis inside out :)

  Vastaa
 14. Piia 23.2.2018

  Voi apua, tämä osa-alue on ollut unohduksissa ja edessä on mukavien ja kauniiden alusvaatteiden etsiminen kevään mittaan.

  Vastaa
 15. ~Anna 23.2.2018

  Kauniit kuvat Maj!
  Minulle tärkeää alusvaatteissa on pehmeys (kangas ei saa kutittaa/kaihertaa/pistellä), imartelevuus sekä täydellinen istuvuus. Mieluummin olen ilman liivejä kuin epäsopivat liivit ylläni.

  Vastaa
 16. Anniina 23.2.2018

  Oloni saa tuntemaan mukavaksi alusvaatteet, jotka tuntuvat hyvältä, joustavat hyvin ja tuovat itsevarmuutta sekä pysyvät mukana myös tanssitunneilla! Mikään ei ole niin epämukavaa kuin epäistuvat alusvaatteet ja hakusessa onkin myös esimerkiksi t-paitaliivit, jotka toisivat sopivasti tukea arjen kiireisiin.

  Vastaa
 17. elli 23.2.2018

  Mikään ei saa puristaa eikä hiertää mistään! Tykkään usein ostaa alushousut sellaisina saumattomina versioina, vaikkakin ne kyllä harmillisesti on usein jotain keinokuituhuttua. Kaipaisin kauppoihin parempaa valikoimaa kivannäköisistä puuvillaisista alusvaatteista, nykyään aika iso osa puuvillaisista on sellaisia ihme vaippamallisia, jotka varmasti on mukavia mutta ei nyt kuitenkaan ihan täysin istu omaan makuuni 🙄

  Vastaa
 18. Mari Peltoniemi 23.2.2018

  Kaunis Mari♡
  Sellaiset alusvaatteet jotka istuu hyvin ja on niinkun ei oliskaan ;)

  Vastaa
 19. Madde 23.2.2018

  Näytät TODELLA UPEALTA!!!!!!! Ihanaa miten kaunis vartalo sulla on! Hyvällä tavalla kadehdittavan upea <3

  Vastaa
 20. Ansku 23.2.2018

  Upealta näytät! Alusvaatteissa tärkeintä on, etteivät ne purista.

  Vastaa
 21. Nonnuska 23.2.2018

  Mukavuus lähtee siitä liikkeelle, että on hyvä olla omissa nahoissaan ❤ Mikään maailman ihaninkaan vaate tai ylellisen mukava materiaali ei tunnu just oikealta ellei ole tyytyväinen omaan itseensä ❤

  Tunnistin itseni erittäin hyvin tuosta sinun kulkemasta alusvaatepolusta 😂 Muistan hyvin ne nuoruuden todella epämukavat, todella räikeät ja todella topatut nirunaru-alusvaatteet 😂 Nykyään mukavuus on kaiken a ja o 👌 Tykkäsin noista sun päällä olevista alusvaatteista 😍 Just ihania arkeen 😍

  Vastaa
 22. Henppa 23.2.2018

  Istuvuus ja materiaalin miellyttävyys ehdottomasti. Mikään ole niin inhottavaa kuin kirraavat alusvaatteet ja hankaavat saumat.

  Vastaa
 23. Halina 23.2.2018

  Mä rakastan alusvaatteita ja ostan niitä yleensä ulkomailta kun Suomesta en löydä helposti yhdistelmää ”mukava ja seksikäs” :D Mulla alusvaatteet on myös miehen iloksi ja vaihdan aina esim. Juhliin myös kauniit alusvaatteet. Jotenkin en osaa ajatella, että mekon alta löytyisi ne rumat ”mummopikkarit”, joita sitten löytyy erikseen urheiluun :D

  Tämä merkki rupesi kiinnostamaan nyt kovasti ja olisi ihanaa testata käytössä!

  Vastaa
 24. Salla 23.2.2018

  Nykyään olen täysin ”mummoutunut” ja päälle eksyy jokapäivä puuvillaiset alusvaatteet, koska ne vain ovat mukavimmat ikinä. Uusia kaipaisin todella paljon, pienten lasten kanssa arjessa eläessä eivät ole äidin alusvaatteet priority no 1 ja tuntuu ettei rahaa ja aikaa löydy alusvaateostoksille. Kyllä kauniit alusvaatteet kohottavat itsetuntoakin huimasti.

  Vastaa
 25. Mamma 23.2.2018

  Alusvaatteet ei saa puristaa mistään ja pitää muutenkin olla miellyttävän tuntoiset iholla. Nykyisin tulee käytettyä vähän korkeampi vyötäröisiä housuja, joten myös alushousuissa tykkään käyttää vähän korkeampi vyötäröisiä. Toki alusvaatteiden pitää olla myös kauniit, että saan itselleni niistä mukavan olon :) eikä miehelläkään varmaan ole mitään kauniita alusvaatteita vastaan :D

  Vastaa
 26. Heli 23.2.2018

  Ehdottomasti hyvin istuvat, pehmeältä tuntuvat ja kauniin näköiset alusvaatteet tuovat mukavuuden tunnetta muiden vaatteiden alla!

  Vastaa
 27. Piia 23.2.2018

  Mun olon saa mukavaksi mm. sohva ja Netflix! :D Mutta siis alusvaatteiden osalta miellyttää nykyisin kaarituettomat, mahdollisimman kevyet liivit ja alushousut. Sopivankokoiset tietenkin, mielellään myös kauniit. Vaikkei niitä kukaan näkisi, niin itsellä on kiva olo, kun on nätit alusvaatteet päällä.

  Vastaa
 28. Helena 23.2.2018

  Mukavuus alkaa hyvin istuvista ja oikean kokoisista alusvaatteista, jotka hengittävät. Kauneudestakaan ei ole haittaa. ☺

  Vastaa
 29. J. K. 23.2.2018

  Hyvä olo lähtee ennen kaikkea oman pään sisältä, ja mielestäni on tärkeää, että puhuu itselle (ja tietysti muille!) kauniisti ja myötätuntoisesti. Alusvaatteisillaan on erityisen altis kaikenlaiselle itsekritiikille, mutta ne äänet on parempi peittää positiivisilla mantroilla: ”Olen terve, kehoni pystyy liikkumaan, olen vahva ja oikeastaan aika ihmeellinen.” Muiden kehut piristävät toki, mutta suurin vaikutus on niillä sanoilla, joita kerromme itse itsellemme.

  Vastasinko ihan ohi kysymyksen? Joka tapauksessa, hyvä olo lähtee itsestä. Piste!

  Vastaa
 30. Anis 23.2.2018

  Hienot kuvat! Oloni saa mukavaksi se, että olen sinut itseni ja vartaloni kanssa – kauan se veikin aikaa. Olen vihdoin ymmärtänyt, että olen hyvä juuri sellaisena kuin olen, ja sen myötä on olotila mainio. Mukavat ja kauniit vaatteet, alusvaatteista alkaen, luovat naisellisen olon ja pientä luksusta arkeenkin. Se mukava olo, se on parasta!

  Vastaa
 31. Fridayblues 23.2.2018

  Ihanat! Istuvat alusvaatteet todella saavat olon tuntumaan mukavaksi ja näin raskauden ja imetyksen jälkeen olisikin tarvetta päivittää alusvaateosastoa piristävillä jutuilla.

  Vastaa
 32. Tane 23.2.2018

  Parhaimmillaan alusvaatteet ovat sellaiset, että niiden olemassaoloa ei edes huomaa…eli puristamattomat ja kiristämättömät, hyvin istuvat ja tietysti kauniit! Luonnolliset ja ympäristöystävälliset materiaalit ja valmistus olisi suurta plussaa!!

  Vastaa
 33. Kati 23.2.2018

  Sopivan kokoiset, pehmeät ja sellaiset jotka ei purista tai hankaa. Näin vanhemmiten olen häpeäkseni huomannut viihtyväni parhaiten jumppaliiveillä ja saumattomilla, hörhelöttömillä peruspikkareilla :D

  Vastaa
 34. Verna Honkala 23.2.2018

  Istuvuus, esteettisyys, toimivuus ja mukavuus – itsevarma ja mutkaton olo alusta asti 😊

  Vastaa
 35. Riikka 23.2.2018

  Oloni saa mukavaksi, kun pitkän työpäivän päätteeksi saa heittää päältä puristavat farkut ja saa vaihtaa kotivaatteet päälle. Yleensä samaan kasaan lentää rintsikat ja muut puristavat vaatekappaleet. Olisikin mukava, kun alusvaatteet olisivat niin mukavat, ettei erota onko käytössä kotialusvaatteet vai normaalit :)

  Vastaa
 36. Sini 23.2.2018

  Oot niin kaunis! 😘

  Vastaa
 37. Lilla 23.2.2018

  Hyvin istuvat ja huomaamattomat alusvaatteet. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin rintsikat, jotka painaa/puristaa tai venyneet alushousut.

  Vastaa
 38. Leena 23.2.2018

  Alusvaatteet jotka voin unohtaa päälle puttuani. Malliltaan simppelit. Kestävät pesun koneessa.

  Vastaa
 39. Mekku 23.2.2018

  Alusvaatteissa istuvuus, mukavuus ja ulkonäkö ovat asioita, jotka vaikuttavat valintaan. Aivan ihanilta näyttävät nuo Pierre Robertsin alusvaatteet.

  Vastaa
 40. Kaisara 23.2.2018

  Oikean kokoiset, kauniit ja hyvin istuvat alusvaatteet parantavat itsetuntoa ja antavat ryhtiä koko olemukseen. Kun mikään ei purista ja kiristä ja kaikki on oikeissa paikoissa, silloin on hyvä olla.

  Vastaa
 41. Reetta 23.2.2018

  Alusvaatteet jotka eivät purista ja jotka eiväy näy vaatteiden alta. Myös että ne hengittävät on kiva lisä:)

  Vastaa
 42. AMN 23.2.2018

  Mukavan olon saa koti ja siellä oma sänky. Alusvaatteiden osalta mukavan olon saan sellaisista vaatekappaleista jotka eivät paina tai purista. Sellaisista mitä ei oikeastaan edes tunne päällä. Ihan parhautta olisi, jos löytäisi rintaliivit joita ei tee mieli riisua työpäivän jälkeen.

  Vastaa
 43. Ilona 23.2.2018

  Oloni saa mukavaksi alusvaatteet, jotka hengittävät ja eivät purista. Mukavuutta ja lämpöä talvella lisää ohuiden puseroiden alla toppi. Mukavuus on kyllä alusvaatteissa tärkeintä, vaikka sinkku olenkin :)

  Vastaa
 44. Juudith 23.2.2018

  Tosi kauniita alusvaatteita ja sopii sinulle hyvin! Onko sun napakorun jättämälle jäljelle tehty jotain kun sitä ei näy enää ollenkaan? Mulla on siis itselläni ihan samanlainen kun sulla ollut ja kiinnitin huomiota siksi… anna vinkki jos itsekin vois tehdä tolle omalle jotain!

  Vastaa
 45. Juuli 23.2.2018

  Istuvuus on ykkönen.

  Vastaa
 46. Maria 23.2.2018

  Kauniita kuvia!

  Pidän alusvaatteista, jotka ovat sileäpintaisia ja eivät näy vaatteiden läpi. Yhä useammin päälläni on nudet alusvaatteet. Pidän aina liikkuessa urheiluliivejä, ja niissä tärkeintä on pehmeys, ilman kaaritukia.

  Vastaa
 47. Maisa 23.2.2018

  Kauniit, istuvat ja mukavat alusvaatteet!

  Vastaa
 48. millak 23.2.2018

  Istuvuus ja saumattomuus ovat tosi jees!

  Vastaa
 49. KirsiH 23.2.2018

  Pehmeät, hyvin istuvat ja hankaamattomat alusvaatteet. Eikä kauneudestakaan haittaa ole 😉.
  -KirsiH-

  Vastaa
 50. Meriina 23.2.2018

  Hyvin istuvat, ennen kaikkea oikean kokoiset ja laadukkaasta materiaalista valmistetut kauniit alusvaatteet.

  Vastaa
 51. Susa 23.2.2018

  Tärkeintä on että alusvaatteet on mukavat päällä! Jos vielä näyttävätkin hyvältä niin se on tietty plussaa. Näin vanhemmiten arvostan luonnonmateriaaleja erityisesti alushousuissa.

  Ps. Upeat kuvat! 😘

  Vastaa
 52. Wiiwi 23.2.2018

  Alusvaatteissa istuvuus ja materiaali ovat ehdottoman tärkeitä!

  Vastaa
 53. Satu 23.2.2018

  Hyvin istuvat ja laadukkaat alusvaatteet ovat kyllä kaiken a ja o. Se on todella epämukavaa, jos rintaliivit puristavat tai painavat, silloin ei pysty keskittymään muuhun kuin siihen epämukavaan oloon.

  Vastaa
 54. Maaru 23.2.2018

  Pehmeät ja puristamattomat alusvaatteet eli sellaiset, joissa on helppoa ja luontevaa olla.

  Vastaa
 55. Teako 23.2.2018

  Mukavat alusvaatteet eivät hierrä, hankaa tai purista, niitä ei oikeastaan edes huomaa. Oikeanlaisten alusvaatteiden löytyminen onkin sitten aivan oma haasteensa ja kun sellaiset löytyy, niin itse ainakin jumahdan ikiajoiksi samaan malliin! Näitä olisi ihana päästä testaamaan.

  Vastaa
 56. Sanna H. 24.2.2018

  Puhtaat hiukset, kosteutettu iho ja meikittömät freesit kasvot. Kauniit ja istuvat alusvaatteet sopii tähän yhteyteen vallan mainiosti. :)

  Vastaa
 57. Minna T 24.2.2018

  Alusvaatteiden pitää olla luonnonmateriaalis esimerkiksi talvella villaa urheillessa. Muuten kriteerinä on hyvä istuvuus ja napakkuus.

  Vastaa
 58. Jeni 24.2.2018

  Tunnen oloni mukavaksi huoliteltuna, puhtaana sekä mukavissa ja hyvin istuvissa vaatteissa, joita ei tarvitse olla koko ajan ”nykimässä”.

  Vastaa
 59. Mini 24.2.2018

  Ihan sama itselläni! Nuorempana haaveilin isommista rinnoista ja ostelin topattuja, epämukavia rintsikoita. Iän ja itseni hyväksymisen myötä nykyisin pidän viehättävinpänä sporttista vartaloa ja pieniä rintoja ja sitä myötä olen ihastunut hyvin yksinkertaisiin, mukaviin ja hyvin istuviin ns. T-paitaliiveihin. Tyytyväisin olen itseeni ja olotilaani, kun olen syönyt terveellisesti (mutta riittävästi!) ja pystyn kuvittelemaan, että elimistöni on sen myötä terve ja hyvinvoiva niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Ulkoilu ja ilo lasten tekemisistä heijastelee myös omaan olotilaan ☺️

  Vastaa
 60. Piritta 24.2.2018

  Ennenkaikkea mukavat ja miellyttävät päällä. Nämä vaikuttavat juuri sellaisilta ja ehdottomasti haluaisin testata!

  Vastaa
 61. pöllö 24.2.2018

  Saumattomuus ja hyvä istuvuus on oltava. Jos löydän täydellisiä alusvaatteita, ostan samoja samantien useita. Olis huippua päästä testaamaan pierrejä!

  Vastaa
 62. Viivi Suomalainen 24.2.2018

  Parhaiden alusvaatteiden pitämistä päällä ei edes huomaa. Ikävintä on jos rintsikat paistaa paidasta läpi tai jos putoilevia olkaimia pitää kiskoa vähän väliä ylös.

  Vastaa
 63. Minttu 24.2.2018

  (Alus)vaatteet, jotka istuvat ja joiden olemassaolon voi unohtaa.

  Vastaa
 64. mtsa 24.2.2018

  Minulla on töissä virkavaatteet, joten periaatteessa vain kengät ja alusvaatteet saan itse valita. Se tekee niistä entistäkin tärkeämmät töissä. Etenkin kun usein olen erilaisten yleisöjen edessä, on tärkeä tuntea myös ulkoisesti skarpiksi itsensä.

  Vapaa-ajalla taas painan pienen tyttäreni kanssa milloin missäkin, niin silloin arvostan hankaamattomuutta ja istuvuutta.

  Vastaa
 65. K.S. 24.2.2018

  Pehmeys ja mukavuus sekä tietty kauneus, saa olon tuntumaan mukavalta! :) Näissä alusvaatteissa tuntuisi yhdistyvän kaikki tärkeimmät ominaisuudet, erityisen ihanalta vaikuttaa luonnonmateriaalien käyttö ja luonnolliset värit! :) Ihan varmasti tulen testaamaan näitä! :)

  Vastaa
 66. Sanna-Mari 24.2.2018

  Istuvuus ja kauneus.En myöskään osta super kalliita alusvaatteita koska näin pienirintaisena alusvaatteiden hankita hieman huokeammallakin hinnalla on helpompaa kuin taas isorintaisilla kanssasisaruksilla.

  Vastaa
 67. Nelli 24.2.2018

  Tärkeintä alusvaatteissa minulle on pehmeä materiaali ja hyvä istuvuus. Kuvissa olevat alusvaatteet näyttävät juuri siltä :)

  Vastaa
 68. Tuija 24.2.2018

  Alusvaatteet saa olla kuin toinen iho, ettei juuri tunne niiden olemassaoloa..mustat tai valkoiset, mukavat, oikean kokoiset.

  Vastaa
 69. SAMP 24.2.2018

  Oloni saa mukavaksi rentoilu kotona mukavissa vaatteissa, hyvä ja terveellinen ruoka, riittävä ulkoilu. Olen todellinen kotihiiri, joka nauttii estetiikasta, joten parasta on, kun tunnen oloni hyväksimukavaksi ja kauniiksi sisältä ja ulkoa ☺️Nykyisin alusvaatteeni ovat yksinkertaiset ja pehmeän mukavat, miellyttää eniten niin ihoa kuin silmääkin ☺️

  Vastaa
 70. Vaimo&äiti 24.2.2018

  Omaa kroppaani on muokannut raskaudet ja elämä ja nyt olen sen asian itsessäni hyväksynyt ja silloin alusvaatteetkin istuu paremmin,kun ei häpeä itseään koko ajan vaan hyväksyy muutokset. Toki huomaamattomat,mukavat ja nätit alusvaatteet tukee myös tätä oloa.

  Vastaa
 71. Pia 24.2.2018

  Sopivat ja kiristämättömät alusvaatteet tuntuvat mukavimmilta ja saavat olon itsevarmaksi.

  Vastaa
 72. sINI 24.2.2018

  Mukavuus ennen kaikkea, ettei kiristä ja purista ainakaan väärästä paikasta ☝️ Tietysti olisi ihanaa jos vielä näyttäisi noin hyvältä kuin sun päällä nuo alusvaatteet 👌

  Vastaa
 73. Janette 24.2.2018

  Minun on välillä vaikea hyväksyä oma kroppa sellaisena kuin se on, mutta hyvin istuvat, yksinkertaisen kauniit ja pehmeät alusvaatteet saavat olon omassa kehossa paremmaksi ja itsevarmemmaksi.

  Vastaa
 74. Kaisu 24.2.2018

  Mukavat vaatteen aina alusvaatteista lähtien on kyllä pukeutumisessa a ja o, jotta olo on miellyttävä. Liian vähän panostaa tuohon alimpaan kerrokseen…

  Vastaa
 75. Fiia 24.2.2018

  Pidän mustista alusvaatteista. Tärkeinpänä pidän alusvaatteissa istuvuutta ja pehmeyttä.

  Vastaa
 76. HannaH 24.2.2018

  Sileät alusvaatteet on parhautta! Ja mielellään mikrokuitua kyllä, ei mitään puuvillaa.

  Vastaa
 77. Susku 24.2.2018

  Joustavat, mutta sopivan tukevat ja napakat. Oikean mallin ja koon löydän yleensä myyjän avulla. Puhtaus ja raikkaus myös tärkeitä, siispä pesua kestäviä.

  Vastaa
 78. Anu2017 24.2.2018

  Istuvuus ja alusvaatteiden ulkonäkö

  Vastaa
 79. miida 24.2.2018

  Ehdottomasti pitää olla kaarituettomat rintsikat ja pikkarit, jotka ei mene pyllyvakoon :D Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin huonosti istuvat alusvaatteet…

  Vastaa
 80. Heidi 24.2.2018

  Alusvaatteiden tulee olla hengittäviä ja hankaamattomia. Mutta enpä ole aina näin ajatellut vaan lähinnä nyt vaan pukenut jotkut korista käteen sattuvat alusvaatteet ylle. Tällä hetkellä kun tulee oltua töiden puolesta pari kertaa päivässä ulkona niin on saanut huomata että alusvaatteiden valinnalla on todella väliä. Kolmantena vielä, että olishan se mukava kun alusvaatteet olisivat myös kauniit päällä. Pieni piristys arjessa ovat kyllä mukavat ja kauniit alusvaatteet.

  Vastaa
 81. Ella 25.2.2018

  Kauniit alusvaatteet saavat minut tuntemaan oloni mukavaksi ja sädehtiväksi. Pidän siitä, että ne ovat mukavat päällä ja huomaamattomat mutta silti näyttävät! Todellakin vaikuttaa mitä vaatteiden alle laittaa!:) Nuo hempeän vaaleanpunaiset ovat ihanat ja itseasiassa ennen kuin luin kilpailusta niin ajattelin että nuo haluaisin!

  Vastaa
 82. Nina 25.2.2018

  Istuvat , kauniit ja hyvälaatuiset . Neljän lapsen jälkeen vartalo on muuttunut paljon enkä ole vieläkään löytänyt hyviä alusvaatteita . En myöskään ikinä voita mitään joten nyt pidän todella peukkuja pystyssä ❤️ Tämä olisi ihana ja tärkeä asia minulle sekä vartalolleni .

  Vastaa
 83. Erja-riika 25.2.2018

  Haluaisin ehdottomasti kokeiluun pierren alusvaatteita. Pojalle olen ostanut kerrastoja ja sukkia,joista hän tykännyt paljon.

  Vastaa
 84. Anna 25.2.2018

  Mukavat ja hyvin istuvat alusvaatteet, jotka eivät kiristä ja purista mutta ovat kuitenkin napakan tuntuiset :-)

  Vastaa
 85. Anna 25.2.2018

  Kun on pitänyt itsestä hyvää huolta, niin olo on mukava. Hyvin istuvat vaatteet auttavat mukavan olon pysymisessä, ei ole kivaa jos joku vaatekappale tuntuu huonolta päällä.

  Vastaa
 86. MarjoH 25.2.2018

  Minulle tärkeitä on istuvuus ja mukava materiaali. Jos alusvaatteet puristaa, kiristää tai muuten tuntuvat ikävältä, ei olo ole kovin mukava.

  Vastaa
 87. Irene 25.2.2018

  Tällä hetkellä imetän vielä ja odotan jo että voisin taas alkaa käyttämään muitakin kuin imetysliivejä, jotka eivät ole kaikista mukavimmat. Niihin kun ei viitsi panostaa niin paljoa, kun käyttöaika on suht lyhyt. Minusta alusvaatteiden tulee olla sellaisia, että niitä ei huomaa päällä ollenkaan, silloin ne istuvat täydellisesti ja ovat mukavat. Eli oikea koko, istuvuus ja hyvä materiaali ratkaisevat alusvaateostoissa.

  Vastaa
 88. Toivo 26.2.2018

  Alusvaatteiden tulee olla mukavat päällä, käytännölliset ja kauniit.

  Vastaa
 89. Marjo 26.2.2018

  Yleensä alusvaatteet on valitettavasti ne mistä ekana säästän kun pakko on. Siksi tuollaiset listalla olevat T-paita liivit olisi ykköset, ei ole koskaan ko.mallia ollut ja onhan se häiritsevää kun liivien rajat välillä näkyvät läpi. Mukavuus edellä!

  Vastaa
 90. Meri 26.2.2018

  Olo on mukava kun alusvaatteet tuntuvat ja näyttävät hyvältä. Pidän yksinkertaisen kauniista ja pehmeistä alusvaatteista, joiden saumat eivät näy työasun alta ;)

  Vastaa
 91. Ansku 26.2.2018

  Minulle on tärkeää että alusvaatteet ovat mukavat päällä, eivät purista ja istuvat hyvin. Lisäksi arjessa helpottaa huomattavasti, kun alusvaatteet ovat huomaamattomia, ja sopivat kaikkien vaatteiden alle, eivätkä näy läpi.

  Vastaa
 92. Eeva 26.2.2018

  Mukavasta materiaalista tehdyt, hyvin istuvat alusvaatteet jotka pysyvät paikallaan.

  Vastaa
 93. sanni 26.2.2018

  Mukavuuden luo se, että alusvaatteet eivät kiristä tai purista, ja se jos ne vieläpä näyttävät hyvältä saa olon entistä itsevarmemmaksi 👌🏻

  Vastaa
 94. Hj 26.2.2018

  Mukavuus ja istuvuus on tärkeintä.

  Vastaa
 95. Lyydia 26.2.2018

  Mukavantuntuiset ja istuvat alus -ja muutkin vaatteet ovat ihan ykkösjuttu!! Varsinkin näin imettäessä arvostaa tuota mukavuutta ja paljon!

  Vastaa
 96. Iida 26.2.2018

  Mukavuus ja ulkonäkö! Kyllä mulla ainakin se, että on hyvä fiilis omana itsenä lähtee jo siitä, et on mukavat alusvaatteet päällä :)

  Vastaa
 97. Piia 26.2.2018

  Sellaiset, jotka ei näy yhtään päällivaatteiden alta!

  Vastaa
 98. Saaramaria 27.2.2018

  Istuvat ja hengittävä, miellyttävä materiaali ihoa vasten. Kaunis ulkonäkö lisäksi myös.

  Vastaa
 99. Kaisa 27.2.2018

  Tärkeintä on että eivät näy vaatteiden läpi, ovat mukavat päällä ja kauniit! Voi kun rintaliivejä olisi isommassa koossa. :( Näyttivät tosi mukavilta päällä.

  Vastaa
 100. arja 27.2.2018

  Rakastan mustaa 😃 en omista kuin mustia alusvaatteita.. olisi aika repäistä ja kokeilla jotain muuta väriä. Ne parhaimmat on tietysti mikrokuitua, hipstermallin alushousut ja mukavat rintsikat missä ei ole paljoa toppausta. Inhoan kaikkea”ylimääräistä” esim. Niitä himputin pikkurusetteja pikkareissa tai rintsikoissa?! Niin turhaa! Eikä edes hienoja. Pienet pitsisomisteet menettelee.. mutta ei niitäkään mielellään 😂 simply is the best 💖

  Vastaa
 101. Jenna 27.2.2018

  Mukavuus edellä mutta kaunis ulkonäkö ja hyvä materiaali myös.

  Vastaa
 102. Virve 27.2.2018

  Hyvät alusvaatteet muuttaa kaiken! Rintaliiveissä suosikkejani tällä hetkellä ovat Uniqlon yksinkertaiset liivit, mutta niitä ei myydä Suomessa ja jotenkin olkaimet löystyy tosi nopeasti. Pitääkin kokeilla näitä vaihtoehtona eli kiitos vinkistä! Muutoinkin omanoloiset ja mukavat vaatteet vaikuttaa tosi paljon hyvään oloon.

  Vastaa
 103. Salli 28.2.2018

  Sellaiset joissa tunnen oloni hyväksi. Ei mitään epämiellyttävää kiristystä ja puristusta. Se on tärkeintä. Sen jälkeen tulee hyvä materiaali ja väri ja muodikkuus.

  Vastaa
 104. Helmis 28.2.2018

  Lasten kanssa minustakin on tullut aika mukavuudenhaluinen mummeli. Tällä hetkellä alusvaatteisiin ei pysty panostamaan, mutta haaveilen kyllä kaapin täydennyksestä, ettei koko ajan tarvitsisi olla pesemässä.

  Olon tekee siis mukavaksi simppelit ja laadukkaat alusvaatteet, jotka ei nitise saumoista. :)

  Vastaa
 105. Heljä 28.2.2018

  Istuvat ja mukavat alusvaatteet, joiden saumat ja reunat eivät näy häiritsevästi, ovat ehto mukavalle ja varmalle ololle pukeutumisessa.

  Vastaa
 106. Tanja 28.2.2018

  Hyvä seura. Se , että tunnen itseni. Ja tietysti mukavat ja kauniit alusvaatteet.

  Vastaa
 107. Maijai 1.3.2018

  Alusvaatteissa istuvuus, pehmeys, kaunis ulkoasu!

  Vastaa
 108. Johanna 2.3.2018

  Rohkea olet :) Kauniita kuvia! Tärkeintä on se millainen olo itselle tulee, ja alusvaatteita vaihtelen tilaisuuden mukaan! onneksi tarjolla on paljon valikoimaa ja voi valita juuri itselleen sopivan setin :) Näitä Pierre Robertin alusvaatteita olen antanut lahjaksi tyttärelleni, 16-vuotias tykkäsi myös :)

  Vastaa
 109. Noora 2.3.2018

  Alusvaatteissa toimivat ehdottomasti saumattomuus, pehmeys ja lempeys. Se mikä ei hierrä ihoa vasten, ei hierrä myöskään mieltä :) Tämä merkki ja mallisto vaikuttaa tosi ihanalta! Olen yrittänyt metsästellä näitä nyt muutaman päivän, vielä ei ole tullut noita yläosia vastaan, mutta ehkä pian!

  Vastaa
 110. Minna 2.3.2018

  No jos alusvaatteista puhutaan niin sellaiset alusvaatteet joissa on mukava olla :) Parhaat alusvaatteet ovatkin juuri sellaiset kuin niitä ei olisi ollenkaan! Ei saa siis kiristää, puristaa, ahdistaa eikä millään tavalla tuntua epämiellyttäviltä. Parasta vielä on, jos itse (ja kumppani ;) ) tietää, että ne alusvaatteet siellä muiden vaatteiden alla ovat kauniit ja ihanat :) Silloin on itselläkin mukava olo ja tuntee itsensä kaikin puolin hyväksi <3

  Vastaa
 111. Babes 2.3.2018

  Kun mikään ei hierrä, ei vaatteissa eikä mielessäkään.

  Vastaa
 112. Nelliina 2.3.2018

  Istuvat ja mukavat alusvaatteet, sellaset jotka ”ei tunnu” päällä.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *