Alkuviikko on sujunut vauhdikkaasti ja ajattelin nopeasti poiketa täällä vinkkaamassa teille aurinkolaseista ennen kuin lähden Helsingistä takaisin Tampereelle. Toivottavasti muuten tätä auringonpaistetta riittää nyt jatkossakin!

Pari vuotta sitten löysin jostain pieneltä lentokentältä (en edes muista missä oltiin reissussa silloin!?) kivat aurinkolasit, jotka ikävä kyllä onnistuin viime kesänä kadottamaan. Muistin lasit jälleen, kun niiden perään huhuiltiin vanhassa IG-kuvassani. Täydellisiä aurinkolaseja ei ole todellakaan helppo löytää ja aloin pohtimaan, että vieläköhän sitä vanhaa mallia myytäisiin jossain? Ja kerrankin mua onnisti; juuri sama malli oli myynnissä merkin omassa verkkokaupassa ja vieläpä alessa!

Tätä samaa Folli Follien aurinkolasimallia löytyy ainakin vielä ruskeassa värissä täältä. Suosittelen samalla kurkkaamaan muutakin valikoimaa, sillä siellä oli tosi kivan näköisiä arskoja edullisesti.

all_good Kuva – Arttu Mustonen

Aurinkolasit – Follie Follie
Huivi – Selected Femme
Hanskat ja neule – H&M
Takki – LAB
Housut ja kengät – Zara
Laukku – LV

 

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *