Nyt on lauantai-ilta ja täällä me näpytellään Idan kanssa läppäreitämme tyytyväisinä sängystä käsin kuin mikäkin vanha pariskunta, parasta! Ei silti voi sanoa, että viikonloppu olisi ollut mitenkään tylsä.

wknmode1

Eilen ja tänään tapahtunutta…

– Sydämeni suli kun pääsin pitelemään sylissäni serkkuni alle kahden viikon ikäistä pientä prinsessaa. Vauvat ovat niin ihmeellisiä ja niin ihania. Minusta tulee kummi ja se on ihan mielettömän iso kunnia, meinaan poksahtaa onnesta.

– Käytiin katsomassa Idan kanssa ”Call me by your name” ja lähdettiin leffateatterista nyyhkytellen pois. Miten kaunis ja ah, niin riipaiseva leffa, huh. Kannattaa käydä katsomassa.

– Käytiin leffareissulla myös pitsalla, ei ole Sitkon kasvispitsan voittanutta, ai että. Ollaan molemmat Idan kanssa aivan koukussa Sitkon chilikastikkeeseen, miksi sitä ei myydä siellä?

– Olin lastenvahtina ystäväni vauvalle! Vitsit, enhän mä oikeesti enää muistanut millaista on niin pienen kanssa on. Käytiin lähikaupassa beben kanssa. Turvakaukalo ja ostoskori ei muuten ole oikein toimiva yhdistelmä. Ihmiset hymyilivät niin lämpimästi meille (tai ainakin suloiselle vauvalle) ja me tietty hymyiltiin takaisin.

– Oltiin ostamassa viiniä ja vitsailtiin, että entäs jos en saakkaan ostettua sitä, kun paperit jäi autoon. Tietenkin multa kysyttiin henkkarit, eikä auttanut asiaa vaikka Ida näytti omansa. Hihitellen kipaisin hakemaan niitä autosta. Mä niin leijun tällä seuraavan kuukauden.

– Testattiin Kiran pyllytreeniä salilla, se oli ihan killeri! Huomenna ei varmaan päästä sängystä ylös.

villakangastakki samsoe & samsoeacne pipowknmode4

Pipo – Acne Studios
Aurinkolasit – Folli Follie
Huppari – H&M
Takki – Samsoe & Samsoe
Farkut – Bubbleroom
Kengät – Zara

 

wknmode5wknmode6wknmode9
Kuvat – Ida Hanhiniemi

Kai tässä voisi vielä palkita itsensä lasillisella kylmää valkkaria. Nähtiin kuitenkin vähän vaivaa, että saatiin pullo ostettua  :D

-Maj

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *