*Kaupallinen yhteistyö, Asennemedia & Bubbleroom

Nyt aletaan olla jo kevään kynnyksellä, joten ihan hyvin voi jo fiilistellä kevään ja kesän juhlapukeutumista. Keväällä juhlitaan ylioppilaita sekä valmistuneita ja sen jälkeen alkaa pukkaamaan päälle kesän juhlat; häät, rippijuhlat ja mitä näitä nyt on? Asukriisin välttää parhaiten hankkimalla juhlakamppeet hyvissä ajoin valmiiksi ettei tarvitse juhlia edeltävänä iltana panikoida, että mitähän sitä pukisi päälle. Tarjonnasta ei ainakaan ole pulaa, mutta siitä huolimatta oikean mekon valinta ei ole aina ihan helpointa.

Kuvailimme Jonnan kanssa juhlamekkoja Tampereen Pikkupalatsin upeissa puitteissa. Palatsissa pääsi ihan tavallisena arkipäivänäkin helposti juhlatunnelmaan ja toivottavasti tekin pääsette tämän postauksen myötä edes vähän juhlafiiliksiin, sillä seuraavaksi olisi esittelyssä kolme erilaista juhlamekkoa Bubberoomin valikoimasta.

bubble_room4bubble_musta3Bubbleroom_musta2

Pikkumusta
Klassinen pikkumusta on aina varma valinta, se sopii ympäri vuoden juhlaan kuin juhlaan. Mustan mekon kanssa sopii monenlaiset asusteet ja niitä vaihtelemalla mekkoon saa joka kerta vähän eri fiiliksen. Luotan itse tosi usein mustaan ja miksipäs ei? En koe mustaa ollenkaan synkkänä, vaan ajattelen sen olevan aina tyylikäs valinta vai mitä te sanotte?

Tämä päälläni oleva simppeli, olkapäät peittävä mekkomalli on rento. Mekko on aavistuksen joustavaa matskua, joten se päällä on helppo olla. Kaula-aukon avaruutta pystyy vähän itse säätelemään, eikä rintsikoiden kanssa tarvitse kikkailla. Jos et itse mustasta innostu, mutta tämä malli silti miellyttää, niin kurkaahaan muutkin värivaihtoehdot. Hempän vaaleanpunainen näyttää omaan silmääni myös tosi kauniilta.

 

bubbleroom_dress5bubbleroom_dress4bubbleroom_dress2

Maksimekko
Pitkähelmainen mekko sopii astetta juhlavampiin tilaisuuksiin. Mun mielestä on ihana pukeutua maksimekkoon ja niin useimmiten teenkin niin aina kun vain tulee sopiva tilaisuus. Pitkissä helmoissa tulee niin naisellinen olo! Tässä vaaleassa mekossa on kauniita  yksityiskohtia;  söpöt pienet hihat ja selän napitus. Liehuvahelmainen juhlamekko olisi varmasti myös loistava valinta kaasolle vai mitä sanotte? Myös tätä mekkoa on saatavilla vaaleanpunaisena.

 

Bubble_pink2Bubble_pink3Bubble_pink1

Pitsimekko
Tyttömäisessä pitsimekossa olen kaukana omalta mukavuusalueeltani, mutta halusin silti kokeilla jotain vähän erilaista. Monikäyttöinen pitsimekko taipuu niin arkeen kuin juhlaankin, kaikki on vaan kiinni asusteista. Näkisin tämän mekon hyvin vaikkapa valmistujaismekkona, mutta kemujen jälkeen se voisi hyvin olla myös arkikäytössä yhdistettynä tennareihin ja nahka- tai farkkutakkiin.

Joko teillä on asu valmiiksi mietittynä kevään juhliin? Entä oliko joku näistä kolmesta mekosta ylitse muiden?

-Maj

6 Comments

 1. Inkku 15.3.2018

  Voi miten ihania. Varsinkin tuo pitä juhlapuku. Kaasona täytyy miettiä etttei mene morsiaimmen puvun edelle :)

  Vastaa
 2. Fanni 16.3.2018

  Ihania kuvia, tuo pitkä mekko on niin mahtava ja kuin sinulle tehty!

  Vastaa
 3. Leena-mummi 21.3.2018

  Itsellä musta pitsimekko, käy kaikkialle. Noista upein toi pitkä!

  Vastaa
 4. Susian 30.3.2018

  Upeita mekkoja! Mikä koko sulla on tuossa maksimekossa ja kuinka pitkä olet? :)

  Vastaa
  • Maj 30.3.2018

   Moikka! Mä olen 168 cm ja mekko on kokoa 36 eli mun mielestä vastaavat hyvin kokoaan :)

   Vastaa
 5. […] Viimeisenä vielä valkoinen mekko, joka on esimerkiksi ylioppilaalle klassinen valinta. Muistan itsekin aikoinaan sellaista kuumeisesti etsineeni lakituspäivääni varten, huh miten aika rientää, kun siitä on jo vierähtänyt niin monta vuotta! Toki valkoinen sopii kesällä moniin muihinkin juhliin, paitsi tietenkin häissä sitä kannattaa yleisimmin välttää. Tässä pitsimekossa on tyttömäiset röyhelöhihat ja kaunis yläosa, joka kompensoi hieman lyhyempää helman mittaa. Samaa löytyy muuten myös vaaleanpunaisena, jonka näette Marin yllä hänen postauksessaan. […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *