Pitkästä aikaa tämän hetken kosmetiikkalemppareita kehiin, mukana myös pari vanhaa vakkaria. Olen hölissyt meikeistä ja ihonhoidosta jonkin verran Instastoriesin puolella, mutta tänne blogiin asti en ole aikoihin kirjoittanut mitään. Olen onnistunut bongaamaan muutaman uuden hiustenhoito- ja muotoilutuotteen, joten niistä on myös tulossa juttua myöhemmin. Tässä nyt kuitenkin viisi ihonhoitotuotetta, jotka ovat käytössä jos ei ihan päivittäin, niin viikoittain ainakin.

kosmetiikka1kosmetiikka2kosmetiikka3

1. Kylppärinkaapin uusin tulokas on Lumenen Sisu-sarjan seerumi, joka tuoksuu raikkaalle männylle. Tähän vuodenaikaan extrakosteutus on todellakin tarpeen, ihoni imaisee seerumit itseensä samantien. Sisu -sarjan suojaava tehotiiviste saa ihon tuntumaan pehmoisemmalta ja kosteutetulta. Sen sisältämät männynkaarna- ja kuusenoksatyviuutteiden antioksidantit auttavat ihoa suojautumaan ilmansaasteilta. Olen levittänyt seerumin aamuisin ja välillä illallakin kasvoille kosteusvoiteen alle. Kannattaa levittää seerumia myös kaulalle ja miksei myös välillä dekolteellekin?

2. Sophie La Girafe Baby Face Cream – kasvovoidetta ei ole pelkästään tarkoitettu vauvoille, sillä se sopii ihan yhtä hyvin lapsille ja aikuisen herkälle iholle. Sipaisen lasten poskiin aina tarpeen mukaan voidetta ja itse käytän tätä usein ihoani rauhoittamaan, yleensä yövoiteena. Kasvovoiteen raaka-aineista 99,9% on luonnollista alkuperää ja INCI-listalta löytyy mm. aprikoosinsiemen- ja  jojobaöljyä, karitevoita ja mustikkaöljyuutetta. Testaa huulille, mutta vältä silmänympärysalueen ihoa.

kosmetiikka4

3. Parasta just nyt on Vita Liberatan asteittain ruskettava ja hoitava yönaamio! Itseruskettava ja kuiva iho ei ole mikään maailman paras yhdistelmä, mutta kiinteyttävä ja heleyttävä naamio hellii kuivaa ihoa ja samalla ruskettaa kevyesti. Syvempää rusketusta havitteleva voi käyttää naamiota useampana iltana putkeen. Nyt on pakko sanoa, että ihan täykky tuote! 

4. Vakkarinituotteeni vuodesta toiseen on Vita Liberatan Self Tanning Anti Age Serum, josta on tullut vinkattua monet kerrat aikaisemminkin. Seerumi päivettää, napakoittaa ja hoitaa ihoa. Tuote on todella riittoisaa päivettävää vaikutusta voi säädellä sekoittamalla sitä sopivan määrän (muutama tippa riittää) kasvovoiteen sekaan. Viimeksi viime viikolla joku kyseli päivetyksestäni ja pääsin hehkuttamaan näitä kahta Vita Liberatan tuotetta sekä NKD SKN – sarjan vartalolle tarkoitettuja itseruskettavia.

kosmetiikka5

5. Tällä viikolla työkaverini valitteli, että sukkiksia pois ottaessa jalkojen iho hilseilee niin pahasti, että ilmoille pelmahtaa valkoinen pölypilvi. Tuttu fiilis? Nyökyttelin itsekin, siellä tutulta kuulostaa, vaikka juuri nyt en niin kuivasta vartalon ihosta kärsi, sillä tämä on ensimmäinen talvi aikoihin kun olen jaksanut käyttää ahkerasti vartaloöljyjä – ja sen kyllä oikeasti huomaa!

Tällä hetkellä käytössäni on Màdaran Infusion Vert Firming Antioxidant Body Oil, joka kosteuttaa ihoa supertehokkaasti. Käytän itse öljyä koko vartalon kosteuttamiseen, mutta sitä voi levittää paikallisesti ihon ongelma-alueille, sillä öljy auttaa ehkäisemään venymäarpia ja korjaa jo olemassa olevia arpia. Suositellaan myös raskaanaoleville!

kosmetiikka6

Tämä vakkarilakka oli sattumalta jäänyt hyllyn reunalle, tosin se ei taida ihan ihonhoito-katekoriaan istua, mutta se jos joku on luottotuotteeni! En osaa enää lakata kynsiäni muulla kuin Essien Wicked -sävyllä, mikään muu väri ei tunnu yhtään omalta. Varpaankynteni ovat nyt olleet jotain kaksi vuotta tumman luumun sävyiset, eikä vieläkään kyllästytä. Ehkä kesän kynnyksellä joku uusi sävy iskee?

kosmetiikka7

Löytyykö sun kylppärin kaapista samoja luottotuotteita? Tai jos pitäisi nimetä yksi kosmetiikka tuote, mitä ilman et pystyisi olemaan, niin mikä se olisi?

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *