Olin ihan unohtanut nämä Köpiksen tuulisilla kaduilla napatut asukuvat. Meidän reissusta tuntuu olevan jo ikuisuus, vaikka todellisuudessa siitä on vain muutama viikko.

Köpiksen reissu oli varmaan ensimmäinen kerta kun lähdin matkaan useammaksi yöksi pelkillä käsimatkatavaroilla. Olen maailman surkein pakkaaja, koska otan kaiken mahdollisen mukaani, vaikka olisin vain yhden yön pois kotoa. Jostain ihmeen syystä pakkaan aina reissuihin ainakin yhden sellaisen vaatteen, jota ei normaalisti tule käytettyä – ja eikä muuten ikinä reissussakaan tule. Ihan uskomattoman hölmö tapa!

Inhoan pakkaamista koska olen ihan täysin fiilispukeutuja, jos seuraavan päivän vaatteita ei voi valita ikinä edellisenä iltana valmiiksi, niin mistä ihmeestä sitä tietää mitä haluaa pukea päällensä seuraavat pari päivää? Fiksuinta olisi tietty pakata mukaan pelkkiä hyväksi ja toimivaksi todettuja asuja. Kokonaan mustassa asussa mulla harvemmin on todella epämiellyttävä fiilis. Köpiksessäkin olin päästä varpaisiin mustassa, niin ja se mukaan pakattu ”villikortti” oli siis taas ihan turha.

köpis1köpis2

köpis3

 

Aurinkolasit – Folli Follie
Korvikset – & Other Stories
Huivi – Selected Femme
Hanskat – H&M
Takki – LAB
Laukku – LV
Paita – Lindex
Farkut ja kengät  – Zara

 

köpis4köpis5

Kuvat – Ida Hanhiniemi

Olisi ihana lähteä kesällä uudelleen Köpikseen, ihastuin kaupunkiin ihan täysillä. Köpiksessä tein elämäni parhaat second hand-löydöt ja kaihoisin mielin muistelen kauniita kahviloita ja etenkin rauhassa nautittuja valtavia aamupaloja (ja puuroa!), ai että!

-Maj

4 Comments

 1. Halina 21.3.2018

  Mä olin ennen kans surkea pakkaaja, mutta kun tajusin kuinka paljon säästän ja kuinka paljon nopeampaa matkustaninen on pelkillä käsimatkatavaroilla, niin nykyään en enää ota laukkua ruumaan ollenkaan! :D Tosin viime reissulla otin poikkeukselliseat matkalaukun ruumaan kun ajattelin tehdä ostoksia lontoossa. Lopulta tulin takaisin puolityhjän laukun kanssa ja ärsytti :D Musta ei taida olla enää shoppailijaksikaan :D Kiva asukokonaisuus sulla ja näyttää tosi tyylikkäältä! :)

  Vastaa
  • Maj 22.3.2018

   No just hyvä! Mä ravaan melkein joka viikko Helsingissä ja mulla on aina raahattavana ihan liikaa tavaraa. Se, että et shoppaillut laukkua täyteen kuulostaa mun mielestä vaan hyvältä Ja kiitos vielä, mustan asun kanssa ei koskaan voi mennä ihan täysin metsään :)

   Vastaa
 2. Arkeni estetiikkaa 22.3.2018

  Mulla on pakkaamisen suhteen ihan sama. otan aina liikaa vaatteita mukaan, joka on toisaaltaan huono, MUTTA toisaalta ei ole mitään ärsyttävämpää kuin se ettei ole mtn päällepantavaa reissussa. Siksi pelaan mielummin varman päälle ja otan muutamia eri vaihtoehtoja mukaan, vaikka ne jäisivätkin käyttämättä :D I feel you.

  Vastaa
  • Maj 22.3.2018

   Tottahan tuokin on, mutta vitsit miten paljon vaivaa ja aikaakin säästyis, jos osais ottaa vaan just tarvittavat jutut mukaan. Mun on myös pakko ottaa aina messiin oma fööni, mihin tahansa meen – just in case!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *