Muutama ihminen kyseli tänään, että miten menee? Ei vain ohimennen, vaan samalla syvälle silmiin katsoen. Oli niin ihana tunne kun pystyin vastaamaan, että hyvin menee, kiitos. Kerrankin tarkoittaen sitä 100%. Sillä mitäs tässä, kevättä odotellessa. 

kukkaikkunalauantaikukat4kukkaikkuna tamperelauantaikukat2

Olin ostamassa lastenhoidosta kiitokseksi kukkia ja samalla päätin ostaa kukkasen omaan kotiinkin, koska miksipäs ei. Hulluttelin vähän ja ostin samalla myös maljakonkin – ja onneksi ostin, sillä hortensia näyttää ihanalta tuossa eteisessä. Tuomiokirkonkadun Kukkaikkuna on niin suloinen & inspiroiva kukkakauppa! Betonipenkin vieressä on vanhempieni vintiltä löytynyt tuoli on ja haaveilen teetättäväni siihen uudet nahkaosat, ehkä konjakin väriset.

Eteisessä on nättiä, muualla onkin vähän sotkua. Antaapa olla vaan, päätin juuri, että tämän viikonlopun työt ja kotityöt on nyt tehty. Jääkaapissa on eilen tekemäämme pitsaa ja iltapalaksi kuulemma tehdään kuulemma jogurttihedelmäkulhoja. Olen huojentunut, että viikko sujui pienistä haasteista huolimatta kivasti, ja nyt voidaan lasten kanssa keskittyä olennaiseen eli ihan vain olemaan yhdessä.

Huomenna me mennään katsomaan tulevaa kummityttöäni. Hän on vielä aivan pikkuruinen. Niin pieni, että itkettää, kun hänet saa syliin. Ja huomenna te saatte lukea täältä blogista itselleni vähän erityisemmän tekstin, jonka kirjoitin valmiiksi jo aikaisemmin tällä viikolla.

-Maj

6 Comments

 1. Rena 17.3.2018

  Wishing you spring will come soon for you!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. Odotamme innolla erityistä kirjoitusta :)

  Kauniita kukkia, ne kyllä kuuluvat viikonloppuun tai ainakin täydentävät sen.

  Rentoa viikonloppua!

  Vastaa
  • Maj 20.3.2018

   Ihana Milla! Sä oot oikeassa – ja mitä mieltä olit siitä kirjoituksesta?

   Vastaa
 3. Heljä 18.3.2018

  Halusin vain tulla huikkaamaan, että luulen kyseessä olevan Mart Stamin tuoli – tyylikäs löytö joka tapauksessa! :)

  Vastaa
  • Maj 20.3.2018

   Hei kiitos – mä googlasin heti! Tykkään kans tosi paljon tuolista, mutta tyyliin 30 vuotta vanha tuoli vaatisi ehkä vähän fiksailua… Hmm hmmm!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *