Mulla lyö pää aivan tyhjää lomailun jälkeen, että en edes tiedä mistä kirjoittaisin. Varmasti myös aamuviiden herätyksellä on myös jotain tekemistä asian kanssa. Ajattelin silti päivittää nopsasti vähän kuulumisia tännekin.

Ensinnäkin, Köpis oli niin ihana. Me kierreltiin ympäri kaupunkia, kerran vain napattiin bussi alle, mutta muuten vain käveltiin ympäriinsä ihastelemassa kauniita rakennuksia ja kiinnostavasti pukeutuneita ihmisiä. Kierreltiin kauppoja ja poiketiin söpöihin putiikkeihin ja tehtiin myös muutamia ostoksia. Istuskelimme kaikessa rauhassa kahviloissa ja syötiin iltapäivälläkin vielä aamupalaa, ai että.

köpis1

Fiilisteltiin itseksemme, eikä jaksettu kaivaa kameraakaan kovin usein esille. Ida on ollut monet kerrat Köpiksessä työn puolesta sekä lomalla, joten hän vei minut lempparipaikkoihinsa ja mä nautin kaikesta huolettomuudesta ihan täysin siemuksin. Hotelli SKT. Annæ oli myös aikalailla 5/5 ja en ehkä pidä huonona asiana, etten päässyt sieltä kirjautumaan blogiin, vaikka wifi muutoin toimi moitteettomasti.

köpis2köpis3

Kuvien mekosta ehtikin tulla jo Instagramin puolella muutama kysely, se on Gannin ja ostin sen täältä. Jos pienet söpöt putiikit kiinnostaa ja suunnitelmissa on Köpiksen reissu, niin kannattaa käydä kurkkaamassa Idan vinkit täältä.

köpis4
Jään vielä pieneksi hetkeksi fiilistelemään lomaa ja kasaamaan ajatuksiani ennen kuin arki taas koittaa. Toivottavasti teilläkin oli mukava viikonloppu :*

-Maj

3 Comments

 1. Terhi 5.3.2018

  Oi, Köpis on tosiaan i-ha-na! Olin itse skidin kanssa puolisentoista vuotta sitten samaisessa hotellissa, ja olen kyllä samaa mieltä antamastasi 5/5-luokituksesta :D Mieletön pikku hotelli! Varsinkin aamiaista muistelen vieläkin haikeudella. Onkohan siellä edelleen niitä mainioita pieniä jogurtti-granolakuppeja…?! Vedin niitä aikamoiset määrät, ja lapseni huomauttikin, että meni hieman överiksi. Totesin, että mun on pakko fiilistellä näitä, jos en enää tämän reissun jälkeen saa enää ikinä näitä. Lapsi kuunteli keskittyneesti ja kävi sitten hakemassa mulle vielä yhden <3 Ihana loma!

  Vastaa
  • Maj 6.3.2018

   Haha, eikä miten ihana! Voisin ehdottomasti mennä samaan hotelliin vielä uudelleen joku kerta. Oli siellä niitä jogu-kuppeja, mutta mites se puuro? AI ETTÄ <3

   Vastaa
 2. Jedidiah 10.3.2018

  Olen kanssasi samaa mielta siita, etta kaikki tuo kulta ja kimallus on muiden selkanahkasta Vaikka aurinkoloma kiinnostaisikin, Dubai ei ole omalla listallani. En vain voi kuvitella lomailevani paikassa, joka rakentuu ihmisoikeusrikkomuksille. Aika ikavaa, etta monet bloggarit ovat ilmeisesti toisenlaisissa ajatuksissa aiheesta.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *