pääsiäiskattauspääsiäinen kattaus

pääsiäiskattauskattaus3

Täällä Turussa croissantit näyttää siltä miltä kuuluukin ja muutenkin ystäväni loihtima pääsiäiskattaus uppomunineen oli aika ihana – vai mitä? Hennalla on taito saada asiat näyttämään yhtä aikaa  kauniilta, mutta niin huolettomalta. Fiilistelen vieläkin 2013 vuoden juhannussunnuntaita, heräsin pianonsoittoon, kahvintuoksuun ja pehmeään auringonvaloon, Turussa tietenkin.

Uppomunien ohje löytyy täältä ja jogurttikupeissa oli kookosjogurttia, kiiviä, mangoa, rypäleitä – sekä limenkuorella maustettua sokeria. Aamupalan jälkeen etsiskeltiin pääsiäispupun piilottamia suklaamunia. Vielä yksi kuppi kahvia ja sen jälkeen olen valmis siirtymään terassille. Lapset riehuvat keskenään ja mua melkein itkettää, kun saan istuskella takkatulen ääressä, hedarista ei ole enää tietokaan. Pääsiäinen on lähtenyt käytiin leppoisasti tai siis aika täykysti ;)

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *