*Yhteistyössä Pelago Bicycles

Pyöräilykelit on ihan kohta täällä! Tänään lumien sulamisen saattoi suorastaan kuulla. Tuuletin itsekseni; tervetuloa kevät, sua onkin jo odotettu! Toki jotkut reippaat fillaroivat ympäri vuoden keleistä piittaamatta, mutta mun pyöräilykausi alkaa keväällä teiden alkaessa olla kuivia ja päättyy vasta talven kynnyksellä.

Tampereen cooleimman vaatekaupan INCH” Storen alakertaan on avattu tämän kevään ja kesän ajaksi Pelagon pyöräkauppa.

 

fillari1pelago4

INCH” Storen alakerrassa olevasta Pelagon pyöräkaupassa on paikalla asiantuntija vastailemassa kinkkisiin kysymyksiin sekä tietenkin kertomassa pyöristä ja auttamassa sen oikean pyörän etsimisessä.  Projektikaupasta löytyy kattava valikoima testipyöriä sekä varaosia ja muita pyöräilytuotteita. Netistä tilatut pyörät sekä muut tuotteet on myös mahdollista noutaa projektimyymälästä. Helsingissä on myös Pelagon oma myymälä (Kalevankadulla) ja täältä pääset kurkkaamaan jälleenmyyjät.

pelago8

Klassisen kaunis Brooklyn on yksi Pelagon suosituimmista pyörämalleista ja sellainen minullekin on tulossa, joten kyllä kelpaa fillaroida, ai vitsit! Pitkän mietinnän päätteeksi päädyin harmaanvihreään väriin, toki musta on aina varma valinta. Brooklyneissa on tyylikäs Brooksin nahkasatula, joka muokkautuu ajelun myötä käyttäjälleen sopivaksi.

Brooklyn-mallia on saatavilla yksi-, kolmi- tai kahdeksanvaihteisena. Yksivaihteinen sopii rennompaan ajeluun ja kolmivaihteinen yleiskäyttöön. Kahdeksan vaihdetta helpottavat ajoa mäkisessä maastossa tai painavamman kuorman kanssa. Saan myös pyörääni etukorin, best! Fillarointi on iisimpää kun ei tarvitse pitää hiostavaa reppua selässä, kamat saa jemmattua niin paljon kätevämmin koriin.

fillari2pelago1pelago2
pelago7

Pelagon on kotimainen yritys, joka tekee laadukkaita, kestäviä ja hyvännäköisiä polkupyöriä ja -tarvikkeita. Pelagon pyörissä käyteään pääasiassa eurooppalaisten toimittajien osia ja jokainen pyörä viimeistellään Suomessa. Pyörät on suunniteltu käyttäjälähtöisesti,  muotoilu sekä käyttömukavuus edellä.

Itselleni pyörässä on tärkeintä nimeenomaan nuo kaksi asiaa, nykyään ehkä mukavuus ajaa jo vähän ulkonäön edelle, niin pyörissä kuin muissakin asioissa. En silti missään nimessä haluaisi hankkia itselleni pyörää, joka ei miellytä silmää. Brooklyn-pyörällä on helppo ajaa ja se on on niin kauniskin vielä.

pelago6fillari

Mun ajatukset jo ihan kesässä ja kaikissa tulevissa seikkailuissa. Brooklynin kanssa tulee epäilemättä tehtyä monta mahtavaa reissua ja koettua jänniä seikkailuja. Kurkkaappa muuten Idan blogista, että mitä mieltä entinen Jopo-tyttö on Pelagon pyöristä?

pelago11pelago12

Pelagon pyöräkauppa on auki tiistaista perjantaihin klo 11-19 sekä lauantaina klo 11-17. Miten siistiä asteikolla 4-10 on, että saman katon alta löytyy Tampereen paras vaatekauppa sekä nämä kaikista cooleimmat fillarit? Sanoisin, että 11! 

-Maj

4 Comments

 1. Riiri 25.3.2018

  Pelago best! Itselläni on musta Capri ja kauniimpaa pyörää saa hakea😊

  Vastaa
 2. Juuli 26.3.2018

  Hei, onko Pierre Robert arvonnan voittaja jo julkaistu, vai onko mennyt itseltä ohi :)

  Vastaa
 3. Noorq 30.3.2018

  Tuola on vaan just nyt niin järkyttävän liukasta:/ paikkapaikoin hyvä kun kävellen pysyy pystyssä etten vielä hetkeen uskalla edes kaivaa pyörää esiin vaikka muksutkin oottavat koska mennään pyöräilemään:/

  Vastaa
  • Maj 30.3.2018

   No totta! Päivällä on sohjoa, mutta aamulla ja illalla on ihan kreisin liukasta. Ei enää millään malttais venaa, sulakaa jo pyörätiet! :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *