Terveiset Turusta, ajelimme lasten kanssa tänne pääsiäisen viettoon ystävien luokse. Olen mennyt autopilootilla eteenpäin tämän viikon. Olo on ollut jotenkin ihan sumuinen kevätväsymyksen takia. Kellojen siirtämiselle ei koskaan aikaisemmin ole ollut mitään vaikutusta omiin rytmeihini, mutta ilmeisesti nyt oli. Tuntuu ihan hassulta haukotella jatkuvasti kun aurinko paistelee ja pitkälle iltaan on riittänyt valoa. Luulin, että valon määrän lisääntyessä energiaa olisi normaalia enemmän eikä päinvastoin?

Eilen illalla kuvioihin tuli päänsärky, joka jatkui vielä tänä aamuna. Kilautin Hennalle, että me lähdemme ajelemaan kohti Turkua vähän sovittua myöhemmin, koska en halunnut hypätä rattiin puolikuntoisena. Iisi iltapäivä ja lepäily kotona tekivät hyvää. Lapset leikkivät hyväntuulisina huoneessaan ja Iltapäivällä hedarini onneksi helpotti sen verran, että sain pakattua autoon kamat, lapset ja päästin lopulta matkaan.

easter1easter2
easter4easter5easter6pääsiäinen

Mun nutturapäät ovat tuolla jo untenmailla – olleet jo tovin. Ihan huippua, että päästiin kuitenkin matkaan. Huomenna suunnitelmissa on ulkoilua + ihan tavallista yhdessäoloa; tehdään ruokaa, otetaan terassi haltuun ja käydään kurkkimassa Hennan rakennuksella.  Pääsiäinen ja pyhät tulivat tällä kertaa juuri oikeaan hetkeen.

-Maj

1 Comment

  1. Mirkku 31.3.2018

    Huskaa Pääsiäistä teille!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *