Löysihän se ruutukuosinen bleiseri tiensä munkin vaatekaapiin, vaikka todella pitkään sitä harkitsinkin. Ja kyllä, pidän siitä muuten ihan tosi paljon. Olen alkanut pitkän tauon jälkeen lämpenemään taas jakuille ja jakkupuvuille, joita tänä keväänä on saatavilla ihan kaikissa sateenkaaren väreissä. Vaaleansininen jakkupuku kiinnostaa, mallailinkin juuri sellaista itselleni, mutta katsotaan nyt – jos se tuntuu hyvältä idikseltä vielä kuukauden päästäkin, niin ehkä sitten!

ruuturouva1
ruuturouva

Paita – & Other Stories
Jakku, housut ja kengät – Zara
Laukku – Balenciaga

ruuturouva3
Kuvat – Jonna Leppänen

Etsin pitkään tämän tyyppisiä kenkiä, kunnes löysin nämä nilkkurit Zarasta. Kengät ovat malliltaan ihan täydelliset jalkaan ja korkokin on sellainen, että kengät jalassa jaksaa viilettää aamusta iltaan. Käytin kengät suutarilla ennen käyttöönottoa, ilman puolipohjia ei näillä kengillä olisi mitään toivoa pysyä pystyssä tuolla liukkailla kaduilla. Harmi vain, että kiiltonahka on niin herkkää materiaalia, saapa nähdä miten kauan lempikenkäni kestävät ahkerassa käytössä.

-Maj

2 Comments

 1. Mia 18.3.2018

  Osaatko sanoa, millainen kokoluokitus noissa kengissä on, vastaako ihan normaalia kokoa? :) Mukavaa viikonloppua <3

  Vastaa
  • Maj 20.3.2018

   Moikka Mia! Anteeksi kun jouduit odottamaan vastausta. Kenkien kokoluokitus on mun mielestä aika normaali, ehkä ihan hitusen nafti!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *