Vaatekaapin kevätkuntoon laittaminen on aina kivaa hommaa. Pukeutuminen innostaa tähän aikaan vuodesta eniten, ainakin mua. Eikä tosiaan harmittanut kiikuttaa alakerran varastoon villakangas- tai toppatakkeja, neuleita ja pipoja – päinvastoin! Myös väljä neule + farkut kombo on nyt nähty tuhanteen kertaan, sitä yhdistelmää tule ihan heti ikävä.

En silti ajatellut ihan koko kaapin sisältöä laittaa talviteloille, sillä esimerkiksi talven lempparimekot näyttävät hyvältä ja aivan erilaiselta kesällä ilman sukkiksia jne. Tässä postauksessa muutamia vaatteita ja kenkiä, jotka ehdottamasti puen päälleni myös kesälläkin.

HUPPARIThuppari1huppari2

Hupparit, best! Väljät collegepaidat ja etenkin hupparit ovat mun luottovaatteita. Huppari on  toimiva niin villakangastakin kuin farkku- tai nahkatakin alla. Huppu suojaa hiuksia,  jos pyryttää lunta tai kesäsade yllättää. Viime kesänä puin hupparin vähän kaiken kanssa ja taisin kuluttaa pari mustaa huppariani ihan haaleiksi.

Jos saisin valita itselleni minkä tahansa hupparin kesäksi, niin ottaisin ehdottomasti valkoisen Balenciagan oversize-hupparin, jota ihastelin Köpiksessä. Käyn aina välillä verkkokaupassa klikkaamassa sen ostoskoriin, mutta en sen pidemmälle ole päässyt – ainakaan vielä ”:D

RUUTUKUOSIruutu1ruutu2

Ihastuin viime syksyn hittikuosiin jälkijunassa. Omistan kuvan ruutubleiserin lisäksi parit ruutuhousut, joita olen tähän mennessä käyttänyt vaan mustien nilkkureiden kanssa, tennareiden parina skarpit housut on vähän rennommat. Ruutubleiseriä en ole vielä ehtinyt testaamaan hameen kanssa, toimisko?

MOM JEANSITmutsifarkut1

mutsifarkut2

Bubbleroomin kanssa tehdyn yhteistyön kautta saamaani Mom Jeansit ovat edelleen vaatekaappini mukavimmat farkut. Ohuet ja joustavat pöksyt ovat ihanat päällä kesällä ja näyttävät varmasti hyvältä vähän korkeampikorkoisten avokkaidenkin parina.

 

MAIHARITmaiharit1maiharit2

Martensenin maihareissani ei ole vuorta, joten niitä voi käyttää kesälläkin. Naisellinen kukkamekko tai farkkuhame yhdistettynä maihareihin = festariasu! Kiikutan suurimman osan nilkkureistani varastoon, mutta nämä sekä  Won Hundredin bootsit saavat jäädä kaappiin.

INCH” Storen valikoimasta löytyy muuten myös Dr. Martensin sandaalit. Mitä mieltä te olette näistä? En ehkä näkisi itselläni, mutta matalavartiset, kiiltonahkaiset Martensenit kylläkin kiinnostaa ;)

– Maj

 

1 Comment

 1. Amanda 25.4.2018

  Hei Mari!

  

Mä, anonyymi blogin lukija ja tavallinen kuluttaja, haastan sut ja muutaman muun bloggaajan, tavallisen ihmisen, tsekkaamaan Netflixistä muotiteollisuudesta kertovan dokkarin The true cost ja sen jälkeen pohtimaan sun
  omaa vaatekaapin sisältöä sekä kierrätys- ja ostokäyttäytymistä täällä blogin puolella! Toki me halutaan myös kuulla mitä fiiliksiä tää ilmiö sussa herättää. Dokkari ei oo pitkä (eikä varsinkaan tylsä) ja se kestää vain 1h 32min. Bring it on – Who made your clothes?!

  Fashion revolution 23.-29.4.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *