Täydellinen mekko sopii häihin, ristiäisiin ja muihin juhlallisiin tilaisuuksiin – ja yhtä hyvin myös nahkatakin ja nilkkureiden kanssa puettuna mihin tahansa rennompiinkin bileisiin. Ostin INCH” Storesta pari viikkoa sitten Marjapuuron värisen Filippa K:n kietaisumekon, joka on tämän hetken lempparivaatteeni. Selkäpuolella on kaunis halkio ja helmassa on ihana leikkaus. Mekko on ihan unelman kevyt päällä ja se on 100% polyesteria, joten sen voi ainakin huoletta pestä.

juhlamekot kietaisumekot

Kaulakoru – Lahja ystävältä
Korvikset – & Other Stories
Mekko – Filippa K // INCH” Store
Kengät – Zara

Filippa K wrap dresskietaisumekkofilippa K kietaisumekkothe_dress6kietaisumekko

Mitä tykkäätte mekosta? Mä oon ihan rakastanut tähän. Pääsiäinen on mennyt mukavasti verkkareissa ja meikittä oleskellen. Tekee ihan hyvää olla ihan naturaalina ja ihokin on saanut levätä – mutta tämän jälkeen on kiva myös laittautua ja tuntea itsensä jälleen ihmiseksi. Toivottavasti teillä on rennot pyhät, onhan? Mitä olette puuhailleet?

-Maj

 

1 Comment

  1. Mirkku 1.4.2018

    Kaunis on!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *