Joka kevät sama juttu; alan hamstrata meikkipussiini persikkaisia sävyjä ja värikkäämmät vaatteet kiinnostelevat pitkän harmaan ja mustan kauden jälkeen. Tänään ihastelin kaupassa oranssia paitaa ja viime viikolla ostin uuden huulipunan, ihan selkeitä kevään merkkejä molemmat.

artsu

meikit1

NYX Sweet Cheeks Blush Palette -poskipunapaletti

NYX-meikit ovat mielestäni hinta-laatusuhteeltaan hyviä ja tämä kuvan poskipunapaletti on ollut kätevä. Paletin sävyt ovat kaunnit ja poskipunat ovat juuri oikean kokoisia. Olen muutaman kerran innostunut testaamaan tuota oranssia sävyä (oikea yläkulma) ja se on maltillisesti levitettynä super kaunis.

I Love Me -messuilla meikkejä tehdessäni huomasin tosi monen naisen vierastavan poskipunan käyttöä, mutta testaamisen myötä he oikein innostuivat, ehkä jengille on jäänyt joku kauhukuva sellaisita punaisista pyöreistä läiskistä poskilla? Jokatapauksessa, itse en osaisi olla ilman poskipunaa, sillä se freesaa koko ilmeen.

 

meikit4meikit2

Glamglow PLUMPRAGEOUS Gloss Lip Treatment -huulikiilto &
YSL Rouge Volupté Shine, 9 Nude in Private – huulipuna

Olen ollut nyt vuoden koukussa Glamglown täyteläistävään huulikiiltoon ja myös sen aiheuttamaan kihelmöivään tunteeseen huulilla. Käytän melkein päivittäin tätä kiiltoa, enkä enää pysy laskuissa montako näitä on kulunut.

Kiillon kaveriksi ostin viime viikolla YSL:n huulipunan, jonka sävy on täydellinen, ei liian nude, eikä yhtään liian punainen. Iso kiitos Jonnalle vinkkauksesta. Huulipunan koostumus on kosteuttava – ja se on ihan must rutikuiville huulilleni.

 

meikit3

Clarins Supra Volume Mascra Intense Black – ripsiväri

Sain Clarinsin ripsarin testiin Glamlinilta tulleessa paketissa. Clarinsin ripsarit eivät ole entuudestaan itselleni tuttuja, mutta tästä tykkäsin kyllä. Ripsiväristä tulee parilla vedolla kunnolla massaa & väriä. Suosittelen testaamaan jos haaveilet näyttävistä ripsistä. Yksi ystäväni tiedusteli, että olenko laittanut ripsienpidennykset, kun mulla oli tätä ripsissä.  Laadukaalla ripsivärillä ja huolellisella levityksellä saa paljon aikaan. Clarinsin ripsivärin harja on normaalia kokoa, joten sain levitettyä ihan nätisti ripsaria alaripsiinkin, liian massiivisella harjalla se ei onnistu sotkematta.

 

meikit5

Onko teillä meneillään jo meikkipussin tai vaatekaapin kevätpäivitys? Jätin muuten sen oranssin paidan vielä mietintään, näissä kuvissa päälläni on & Other Storiesin  mekko, joka on myös ostettu keväällä, neljä vuotta sitten. 

-Maj

2 Comments

  1. Halina 4.4.2018

    Ripsari alkoi kiinnostaa, vaikka yleeensä ostan apteekista kun muuten silnät vuotaa möh :D pitää kokeilla jos toimisi! Ja hei, mulla on jo 13 vuotta vanhoja vaatteita :D järkytyin kun tajusin et mulle menee edelleen 12vuotiaana ostamani musta takki ja olen siis käyttänyt sitä joka talvi (olen nyt 25v). En tiedä olenko järkyttyneempi siitä et takki kestänyt samannäköisenä kaikki nää vuodet (ei oo mikään laatuostos) vai siitä että en oo kasvanu milliäkään näinä vuosina (mikä kasvupyrähdys muka krhm). Multa siis löytyy edelleen myös 10v vanhoja yläasteella ostettuja mustia toppeja, jotka on ilmeisesti jotain supertuhoutumatonta materiaalia:D

    Vastaa
  2. Anna 5.4.2018

    Hetkinen, oletko ihan varma huulipunan merkistä? 😉 Kaunis sävy enivei.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *