Huh, mikä takatalvi se sieltä oikein tuli? Eilen vielä fiilistelin mahtavaa säätä kun ajelimme Turusta kotiin auringon porottaessa täydeltä taivaalta – ja olin ihan, että jes vihdoinkin kevät. Virittelimme lasten kanssa parvekkeelle pientä piknikkiä ja ripustelin pyykkiä kuivumaan niin tyytyväisenä.

Jos jotain positiivista on keksittävä, niin tuo lumipyry on ollut oikein hyvä syy pysytellä sisällä löhöilemässä. Pääsiäinen sujui omalta osaltani juuri niin kuin toivoinkin eli ihan tooosi iisisti. Veikkaan silti, että aamulla saattaa olla pieniä käynnistymisvaikeuksia herätyskellon soidessa? Onko kenelläkään samanlainen fiilis?

 

rebel1

Sain napattua ihania kuvia tämän viime viikon synttärisankarista. Ihan kuin neiti aurinkoinen tähyilisi kohti kevättä, vaikka aurinkohan se vain häikäisee. En millään meinaa uskoa, että mun oma tytär on jo 8-vuotias!

rebel2rebel3rebel4

 

Rebekan vaatteet – Gugguu *saatu

 

rebel5rebel6

Tuntuu muuten ihan sunnuntailta, vaikka maanantaitahan tässä eletään. No, jokatapauksessa super paljon tsemppiä kaikille tähän viikkoon ja uusiin haasteisiin. Kyllä se kevät sieltä vielä tulee, vähän aikaa kun jaksetaan sinnitellä.

-Maj

2 Comments

  1. EM 3.4.2018

    Miten jollain voi olla noin kaunis nenä?! Jäin vaan tuijottamaan, niin sievä. :)

    Vastaa
  2. Inkku 3.4.2018

    Ihana Rebekka!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *