Siivosin eilen täällä kotona paikat kondikseen, jotta voidaan keskittyä viikonloppuna olennaiseen. Olin jossain vaiheessa talvea muuten ihan varma, että tänne asuntoon ei tule valoa, vaikka aurinko kuinka porottelisi. Onneksi olin väärässä. Parvekkeelle paistaa täydellisesti ilta-aurinko ja keittiö/olkkari suorastaan kylpee valossa iltapäivästä iltaan saakka. Parasta. Kai aurinko paistaa tähän aikaan vuodesta eri korkeudelta tai eri kulmasta?

mixrack

Kuvan ”kukkapöytä” on Tapio Anttilan suunnittelema Mixrack -sohvapöytä. Siroa pöytää on helppo siirrellä paikasta toiseen ja pöytälevy on käännettävä, sen toinen puoli on musta. Sohvapöytä on kätevä napata vaikka partsille mukaan, siihen voi laskea vaikka viinilasin ja pienet naposteltavat. Eteisestämme löytyy saman sarjan kenkäteline, jonka ostin jo monta vuotta sitten.

Olkkarin matosta tulee myös tasaisin väliajoin kysymyksiä. Se on ostettu aikoinaan Turun Sisustuksen koodista. Se on tanskalaisen Linie Designin matto ja mallin nimi on ihan vaan Asko. Matto on villaa ja käsinkudottu – se on kerran käväissyt kunnon pesussa ja siinä arvottiin vähän pesulan työntekijän kanssa, että meneekö se pilalle vai ei? Ei onneksi mennyt. Ainoa miinus matossa on, että siitä irtoaa vähän nukkaa.

livingroom2livinroom3livinroom4

Ostin kesän lopulla Lundian hyllykön sekä Soihtu-valaisimen. Valaisin sopii nätisti tähän asuntoon, mutta hyllykölle ei oikein ole tilaa. Se on tällä hetkellä olkkarin seinää vasten, mutta ei se vaan oikein toimi – ehkäpä seuraavassa asunnossa sitten? Syksyllä alkaa nimittäin uuden asunnon etsiskelyt.

livinroom5

Yks juttu vielä; oon niin fiiliksissä kun kasvit kukoistaa täällä. Ensimmäistä kertaa elämässäni kasvit voi hyvin mun hoivissa. Peikonlehteen on ilmestynyt uusia lehtiä, ainakin yksi kaktus on kasvanut monta senttiä ja syksyllä meille muuttannut kilpipiilea on tehnyt viisi uutta lehteä, katsokaa sitä nyt, woop woop! Mites Arttu ja Nata teidän kilpipiileat voi? ;)

-Maj

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *