Se oli tammikuun to do -listallani, mutta puolisen vuotta siinä lopulta meni. Pöydän ostamisessa nimittäin. Mietin keittiönpöydän teettämistä ja vaikka mitä, mutta kaikki kaatui oikeastaan varmaan vain siihen, että olin naurettavan saamaton. Muutto oli väsyttävää puuhaa henkisesti sekä fyysisesti ja kun sain uudessa kodissa paikat suht ok kuntoon, niin sisustaminen ei enää napannut.

keittiönpöytä vepsäläinenruokapöydät vepsäläinen

Siinä se nyt on kuitenkin olisi, tadaa! Tanskalaisen BoConceptin pöytä löytyi Vepsäläiseltä. Kierrettiin lasten kanssa myymälä läpi ja päätin, että tuo se on – ja se siitä! Haeskelin ensin vähän erikoisempaa pöytää ja niin vain päädyinkin tähän simppeliin valkoiseen. Seuraava steppi taitaa olla parin tuolin hankkiminen ja kellokin pitäisi saada seinään. Enkä ajatellut tällä kertaa sanoa aikarajoja ääneen.

design pöydätBoConcept pöytä

Veljeni kurvasi pihaan valkkarin kanssa kuullessaan pöydästä. Kilistelyn arvoinen saavutus. Vihdoinkin, kuulemma. En pidä itseäni saamattomana tyyppinä, mutta häntä olen ehkä joskus saattanut sanoa jahkailijaksi. No, joskus näinkin päin.

-Maj

9 Comments

 1. Susanna 11.4.2018

  Joskus odottamalla ja kiirehtimättä asiat loksahtaa helposti. Jos en osaa jotain asiaa päättää (vaikka sisustuksen suhteen), tiedän, ettei se pakottamalla ratkea, ja silloin odotan, vaikka keskeneräisyys ärsyttääkin.
  Todella kaunis pöytä!

  Cin cin keskeneräisyydelle, kärsivällisyydelle, saamattomuudelle ja elämälle <3

  Vastaa
  • Maj 11.4.2018

   Hei kiitos, ihana kuulla, että tykkäät! Ja hyvin osuvasti sanottu, oon kans sitä mieltä, että monesti kivat jutut tapahtuu just silloin kuin niitä osaa vähiten odottaa. Kippis myös keväälle, best ;)

   Vastaa
 2. Aino Riannosta 11.4.2018

  Onpas kiva pöytä! Eleetön, tyylikäs ja varmasti monikäyttöinen.

  Kuule Maj, laitoin sinulle viime viikolla meiliä liittyen asiakkaani hyvinvointiaiheiseen tapahtumaan, joka on Tampereella ensi viikon loppupuolella.

  Oletko ehtinyt kurkata kalenteriisi, ehtisitkö piipahtaa tapahtumassa? Olisi huippua saada sinut mukaan =)

  Terkuin, Aino

  Vastaa
  • Maj 11.4.2018

   Moikka! Mulla on aika täyteen buukattu ensi viikko – ja pahoittelut, kun meileihin vastaamiseni on ollut surkeaa. Palaan sulle kuitenkin asiaan :)

   Vastaa
 3. Tuulis 11.4.2018

  Tänne ruudun toiselle puolelle välittyy kyllä fiilis, että et ole nopea käänteissäsi ja tarvitset usein apua muilta.

  Vastaa
  • Maj 11.4.2018

   Mä oon kyllä välillä turhankin nopea käänteissäni, myönnetään. Tarvitsen apua muilta, en tiedä nyt usein, mutta joskus ainakin ja autan itsekin mielelläni muita <3

   Vastaa
 4. Halina 11.4.2018

  Ihana pöytä! Meillä oli kans muutto kuukausi sitten ja eka kuukausi on kulunut siivousrumbaan ja peruskorjausten tekoon kun edelliset asukkaat oli hajottaneet sitä sun tätä :D eka viikko meni siihen että me itse ja ammattisiivoojat siivottiin kämppää. Tällä viikolla on korjattu sähköpistokkeet, vuotavat hanat, sauna vahattu, ikkuna vaihdettu, kodinkoneet asennettu ja uudet liedet/jääkapit tilattu huhhuijaa! Nyt ei tosiaan inspis enää riitä suurempaan sisustamiseen vaikka koti alkaa jo näyttää kodilta :D tää projekti on kyllä opettanut kärsiväöliseksi, mutta onneksi ihanat huomtomiehet/siivoojat on auttaneet paljon! :) Hiljaa hyvä tulee ja kiva fiiliatellä sisustustakin sitten rauhassa! :)

  Vastaa
  • Maj 11.4.2018

   Oi kiitos! Kuulostaa, että siellä on hommaa riittänyt :) Ja hei onnea uuteen kotiin!

   Vastaa
 5. Johanna 13.4.2018

  Mistä tuo kello on? :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *