Kävin tällä viikolla ensimmäistä kertaa Purebitessa. Veljeni ehdotti lounastreffejä ja hän valitsi raflan. Hämmentävää, että en ole koskaan aiemmin tullut käyneeksi siellä, vaikka ravintola on ollut samalla paikalla jo useamman vuoden. Huomaan jumittuvani usein niihin samoihin, hyväksi todettuihin paikkoihin.

pure bite Tampere

Purebiten ruokalistalla on aasialaistyyppisiä makuja; salaatteja, wokkeja sekä pienempää purtavaa ja smoothieita. Lounasta on tarjolla klo 11-15 ja valittavana on vaihtuva päivänsalaatti hintaan 7,90. Lämpimät salaatit ovat 12 e  ja kylmät 9,50 e. Wokkeja voi tilata eri tulisuusasteilla ja niiden hinta lounasaikaan on 10 euroa.

Pure Bite Tamperepure bite hatanpää

 

Purebite Tampere
Hatanpäänvaltatie 4
ma – pe 11-20
la 12-20
su 13-18

 

pure bite salaatti

Tilasimme salaatit, veljeni otti kylmän lohisalaatin ja minä valitsin lämpimän kana-teriyaki-salaatin. Olimme molemmat tosi tyytyväisiä annoksiin, salaatit olivat ruokaisia, maukkaita – ja teriyaki oli ihanaa! 

pure bite 5

Tosi harvasta paikasta saa mielestäni laadukkaita ja täyttäviä salaatteja, joten Purebite oli positiivinen yllätys! Suosittelen lämpimästi testaamaan, jos ette vielä ole eksyneet sinne.

-Maj

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *