Ratinan kauppakeskuksen Periscope-ravintola on juuri sitä mitä olen Tampereelle kaivannut. Oon niin fiiliksissäni Periscopesta. Ihanaa, että saimme tänne Tampereelle trendikkään ja laadukkaan, mutta silti kohtuhintaisen ravintolan, jossa voi viettää iltaa pitkän kaavan kautta – tai piipahtaa vain istahtamassa drinkillä.

ravintola periscope

Arto Rastaan luotsaamasta ravintolasta avautuu mielettömät näkymät ja avonaiselta kattoterassilta on aitiopaikat Ratinan stadionilla järjestettäville keikoille.  Kakkoskerroksen Loungebarissa on mahdollisuus myöhäiseenkin illanviettoon, mutta lopullisia aukioloaikoja vielä säädetään. Arto kertoi  Periscopen olevan auki joka päivä lukuunottamatta jouluaattoa ja joulupäivää.

ravintola periscopearto rastas periscope

Olin Kauppakeskus Ratinan väen apuana kutsumassa bloggaajia tutustumaan uuteen ostoskeskukseen sekä Periscopeen. Ihanaa, että täälläkin tapahtuu välillä, melkein kaikki tilaisuudet ja tapahtumat järjestetään aina Helsingissä. Kippistelimme kuohuvaa, maistelimme pintxoja ja kävimme tiskin takana harjoittelemassa baarimestari Toni Syrjän avulla drinksujen tekemistä.

ratina ravintolat

Periscopessa on yhteensä 550 asiakaspaikkaa. Alakerran ravintolassa on 100 paikkaa, yläkerran baarissa 150  ja kattoterassilla on tilaa 300:lle.

periscope ravintola

Täältä pääset tarkastelemaan ruokalistaa – jos innostuit!

periscope tampereperiscope ravintola

Periscope
Vuolteenkatu 1
33100 Tampere
info@ravintolaperiscope.fi
+358 50 512 8411

Ravintola Periscope avaa ovensa asiakkaille ensi lauantaina, meinaatteko mennä testaamaan ensimmäisten joukossa?

-Maj

 

3 Comments

 1. Marina / Dioriina 19.4.2018

  Toivottavasti tänne Tampereelle järjestettäisiin enemmänkin tilaisuuksia ja tapahtumia, koska todellakin ne ovat kaikki siellä Helsingissä. Itse olin tiistaina tutustumassa ravintolaan ja paikka on kyllä ihan loistava!

  Vastaa
 2. RETROMODERNI 19.4.2018

  Nimenomaan, mutta onhan meillä täällä ollut jo Mansen blogikirppis useamman vuoden 😉 mutta lisää tapahtumia vaan. Tiistaina pääsin myös jo tutustumaan paikkaan. Upea mesta.

  Vastaa
 3. […] Ravintolakuva lainattu: Magicpoks Periscope-postauksesta […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *