*Kaupallinen yhteistyö, Asennemedia & Sokos

Vihdoinkin se kauan odotettu kevät on saapunut. Päivät ovat pitkiä ja valoa riittää, mikä helpottaa huomattavasti kuvaushommia, niin ihanaa. Kevät on pukeutumisen saralla kiinnostavaa aikaa, ihmiset kuoriutuvat toppatakeistaan ja kaduilla näkyy muitakin kuin mustaan tai harmaaseen pukeutuneita tyyppejä.

Energisemmät ihmiset, kuivat kadut ja kevyemmät vaatteet ovat varmoja keväänmerkkejä. Ei muuten tippaakaan harmita laittaa toppatakkeja talviteloille. Tampereen Sokokselta löytyy kattava valikoima laadukkaita brändejä, lempparimerkkini mukaan luettuina. Shoppailu tavarataloissa on kätevää, kun saman katon alta saa ostettua vaatteet, asusteet ja kengät. Kevätmallistot ovat saapuneet Sokoksiin ja tavaratalojen valikoima on täydentynyt myös uusien kiinnostavien brändien tuotteilla.

Sain stailata itselleni kaksi keväistä asua, jotka rakentuivat Hunterin kumisaappaiden sekä Karhun tennareiden ympärille.

hunter 1hunter 3

 

Paitapusero – Object
Takki – Tiger Of sweden
Saappaat – Hunter
Laukku –  Tiger of Sweden

 

hunter 2hunter 6hunter 4hunter 7hunter 8

En halua olla mikään synkistelijä, mutta kumisaappaille on ainakin parina edellisenä kesänä ollut poikkeuksellisen paljon käyttöä. Hunterin kaupunkikelpoisilla saappaissa varpaat pysyvät kuivina ja ne näyttävät hyvältä asun kuin asun kanssa. Olen yhdistänyt kumpparit neulemekkoon, nahkatakkiin tai klassiseen trenssiin, kaikki toimii. Ihastelin Sokoksen jalkineosastolla myös kirkkaankeltaisia Huntereita, sillä itseltäni löytyy kahdet mustat, toiset lyhyet ja toiset pitkävartiset Hunterit. Puin saappaiden kaveriksi Tiger of Swedenin pehmoisen takin ja Objectin mekkomittaisen kauluspaidan.

karhu tennarit 2karhu tennarit 3

Tämän asun olisin halunnut jättää heti päälleni! Labin liehuvalahkeiset housut tuntuvat päällä uskomattoman kevyeltä ja Karhun tennarit tuovat mielestäni kivasti särmää tähän  asuun. Lenkkarimuoti on pitänyt pintansa nyt useamman vuoden ajan ja etenkin näin pitkän talven jälkeen tennarit ovat taas niin fresh. Karhun tennarit ovat hauskan retrohenkiset ja tätä mallia on saatavilla mm. pirtsakan punaisena.

karhu tennarit 4

Neule ja takki – Filippa K
Housut – LAB
Tennarit – Karhu

karhu tennarit 5

karhu tennarit 1karhu tennarit 8

Kuvat – Jonna Leppänen

Mitä tykkäätte asuista? Joko toppatakit on kiikutettu varastoon ja tennarit kaivettu esille?

-Maj

4 Comments

 1. Rena 19.4.2018

  Looks cool how you styled the Hunters!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. julia bradbury 20.4.2018

  I like you wearing black Tights and long Rubber Wellingtons you look gorgeous.
  Kisses
  Julie

  Vastaa
 3. Halina 20.4.2018

  On kyllä ihanaa kaivaa omat kevätvaatteet esille! En oo tainnut nyt 3 vuotees ostaa uusia kevätvaatteita, mut kaikki samatjutut on aina muodissa (tennarit, kukat ja raidat – niitä ei voi mikään estää), joten en taida toivottavasti silti olla ihan noob :D ja olet oikeassa noista kumppareista! Ite käytin varmaan enemmän tai vähemmän kumppareita viime kesän ja syksyn (ja keväy talven) :D Voihan ilmastonlämpeneminen. Suomikin taitaa olla kohta ilmastoltaan vaikka kuten iso-britannia ja skotlanti, sielläkin katumuotina oli coretexit ja kumpparit :D

  Vastaa
 4. tuippi 20.4.2018

  Toimii! Olisin halunnut nähdä myös paitapuserosta kuvan Huntereiden kanssa?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *