Eilen vietettiin kansainvälistä Levi’s  501-päivää, joka on Leviksen ja samalla farkun syntymäpäivä. Sen kunniaksi Levi’s ja INCH” järjestivät kemut Olympiakorttelin puutarhassa. Tarjolla oli miniburgereita, pientä makeaa naposteltavaa ja juomia. DJ soitteli musaa ja ihmiset ottivat rupattelivat rennosti. Sanoisin, että aika täydellistä kaikinpuolin.

Kävimme Idan ja veljeni kanssa pyörähtämässä paikalla – en ollut aikaisemmin käynytkään Olympiakorttelin puutarhassa, vaikka olenkin käynyt keikoilla korttelin salissa ja Muusassakin on tullut syötyä useamman kerran.

501 day 1501 day 2501 day 3501 day 4501 day 5501 day 6

Puutarhan puolelle saa juomien lisäksi tilattua Muusasta ruokaa, vitsit miten viihtyisä ja rento paikka, varmasti yksi Tampereen mielenkiintoisimmista terasseista.

501 day 7501 day 8501 day 9

Kiitos vielä kutsusta INCH” ja Levi’s,
meininki oli just sopivan rento! 
Ehdottomasti lisää vastaavia tapahtumia tänne Tampereelle.

-Maj

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *