Eilen oli niin ihana kesäpäivä, olimme aamupäivän ystävien kanssa rannalla ja sieltä kurvasimme suoraan moikkaamaan serkkuani ja hänen perhettään mökille. En ole mikään mökki-ihminen, mutta jos sähköt ja muut perusmukavuudet löytyy, niin todellakin sitten.

Saunominen, uiminen, grillailu ja hyvien tyyppien kanssa hengailu on kyllä niin mukavaa. Teppo sai juoksennella vapaasti ja lapset nauttivat viihtyivät ja nauttivat olostaan. Serkkupoikani jaksoi riehua ja uida lasten kanssa – siitäkin tuli niin hyvä mieli, ihan liikuttumiseen asti. Mun päähän ei todellakaan saa kaataa ämpäri tolkulla kylmää järvivettä, mutta Nikolle se oli ihan ok :D

Olen niin onnellinen, että lapsillani on monia läheisiä ja rakkaita aikuisia ympärillä. Ei ole ikinä sellainen olo, että oltaisiin yksin. Tai kolmestaan yksin.

Pienellä kummitytölläni oli monta innokasta hoitajaa, hän on kaikkien mielestä niin uskomattoman suloinen. Ja pieni. Ja ihana, sanoinko jo?

 

summercottage0summercottage1summercottage2summercottage3summercottage4summercottage5summercottage6summercottage7

Ajelimme illalla myöhään takaisin kotiin. Lapset nukkuivat takapenkillä ja mietin itsekseni, että olisihan se ihan kiva joskus jakaa tämä kaikki jonkun erityisen kanssa, vaikka me pärjätään tosi hyvin näinkin. <3

-Maj

4 Comments

 1. Lilja 27.5.2018

  Kivan näköiset housut, mistä olet ostanut? Ihania kuvia, mökkielämä varsinkin näillä keleillä on ihanaa!

  Vastaa
 2. Summer2018 27.5.2018

  Ihana tunnelma välittyi näistä kuvista <3
  Tosi ihkut housut, mistä oot ostanut? ja mistä löydät
  valkoiset t-paidat? Näyttää laadukkailta 😊

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *