Lupailin teille asukuvia uusista farkuistani ja tässäpä ne nyt tulee. Olo oli näissä vaatteissa kotoisa, vaikka en hetkeen olekaan näin klassista asua päälleni pukenut. Sinisten farkkujen, valkoisen t-paidan ja trenssin yhdistelmä on mielestäni toimiva ja raikas. Nellyn trenssi on huolettoman kevyt ja malliltaan vähän pidempi, tykkään kovasti.

NEUW-merkin farkkujen malli on hiukan omaan makuuni maskuliininen, joten sujautin jalkaani korot. Pienilläkin koroilla kokonaisuudesta tulee skarppi fiilis, mutta hitsi kun olen tullut niin mukavuudenhaluiseksi – käyttääkö kukaan enää korkkareita arkena? 

klassinen asu 1klassinen asu 5klassinen asu 3

 

Aurikolasit – Folli Follie
T-paita – Minimum
Takki – Nelly.com *
Farkut – NEUW *saatu
Laukku – Balenciaga
Kengät – Zara

Kuvat – Jonna Leppänen

 

klassinen asu 4klassinen asu 2klassinen asu 6klassinen asu 7klassinen asu 8

Mukavaa maanantaita ja aurikoista viikkoa!
Ja hei, kertokaahan mitä mieltä olette farkuista? Jatkoon vai ei?

-Maj

3 Comments

 1. Rena 7.5.2018

  Your look with the trenchcoat is wonderful!
  Lovely greetings from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. Janina 7.5.2018

  Jatkoon! Nätti asu :) itse en käytä korkkareita ikinä, lähinnä siksi että en tykkää erottua ja 175 senttisenä tunnen itseni liian pitkäksi. Olis kiva nähdä nää farkut siis joskus joidenkin matalien kenkien kaverina ja ehkä sitten yhdistää muuten naisellisempaan kokonaisuuteen :)

  Vastaa
  • Maj 8.5.2018

   Kiitos Janina! Mä oon 168 cm ja mäkin oon usein porukan pisin, ymmärrän sua hyvin, vaikka sulla onkin enemmän senttejä :* Voisin tosiaankin miettiä ja kuvata toisenkin asun, jossa on nämä farkut + matalat kengät :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *