Tasan viikko sitten lauantaina me kokoonnuttiin bloggaajaporukalla INCH” Storeen nauttimaan brunssista ja samalla kurkkaamaan Dr. Martensin kenkien ja NEUW -farkkujen maailmaan.

En ole varsinaisesti mikään farkkutyttö, mutta nykyään käytän huomattavasti useammin farkkuja kuin mitä pari vuotta sitten ja jopa muitakin kuin mustia.  Joka tapauksessa uusien farkkujen sovittelu on minulle yhtä mieluisaa kuin bikinien testailu – ei siis mitään lempparipuuhaani!  

Saimme valita mukaamme yhdet farkut NEUW:lta ja minä olin tietysti viimeisenä sovituskopissa tuskailemassa. Pallottelin mustat pillifarkkujen ja siniset korkeavyötäröiset farkkujen välillä. Pillifarkut istuivat hyvin ja ovat niin mua, mutta toisaalta niitä löytyy entuudestaankin kaapista. Kavereiden painostuksesta päädyin lopulta niihin toisiin. Te näette ne maanantain asukuvissa – ja haluaisinkin kuulla mitä tuumitte!

inch2Dr. Martens sandaalitInch" tampereinch4

Saimme myös valita itsellemme Dr. Martensit ja juuri kun olin viikko sitten kirjoittanut, että merkin massiiviset sandaalit eivät ole ehkä mua varten niin… Tietysti päädyin valitsemaan ne, kuinkas nyt muutenkaan :D Sandaalit näyttää ylähyllyllä tosi isoilta, mutta alhaalta päin katsottuna ne eivät olekaan niin mohlot. Näihin sandaaleihin saattaisi jopa sopia jotkut söpöt sukat – let’s see!

inch5Dr Martens sandaalit

Nyt on sitten uudet farkut ja sandaalit kehissä! Dr. Martens on varmasti kaikille tuttu brändi, mutta tiesittekö, että valikoimissa on tennareita ja sandaaleja?

Entä löytyy keneltäkään NEUW:n farkkuja? Farkut on tehty laadukkaista materiaaleista ja  ja niiden onkin tarkoitus kestää läpi seikkailujen sekä rosoisempienkin kokemusten. Farkkujen hinta on laatuun nähden tosi ok, sillä osa markkinointibudjetista käytetään siihen, että farkkujen hinta pysyy kohtuullisena ja mahdollisimma monella olisi varaa hankkia ne. Kuulostaa mun mielestä just hyvältä!

ja hei jos vaatekaappisi on kevätpäivityksen tarpeessa niin koodilla INCHMAGICPOKS saat -20% alennusta INCH” Storen verkkokaupasta. Koodi on voimassa 20.5.2018 saakka!

-Maj

1 Comment

  1. Elli 5.5.2018

    Ihanat farkut<3 olisko mitään alekoodia lukijoille??;)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *