Meidän Lefkaksen reissun perheomisteista hotellia, Porto Galinia, voi kyllä lämmöllä suositella lapsiperheille – ja miksei  kaikille muillekin. Hotellin piha-alue on todella kaunis, vihreä sekä hyvin hoidettu. Hotellin toisella puolella kohoaa vuoret ja toisella puolella on uimaranta. Porto Galinista löytyy useampi uima-allas, tenniskentät, spa, kuntosali ja lasten leikkipaikka. Rannalta voi lainata ilmaiseksi hotellin suppailuvälineitä tai testailla melomista.

porto galini 3porto galini

Hotellihuoneesta ei tullut otettua kuvia, mutta se oli siisti ja tilava, ei mitään erityistä luksusta, mutta tosi toimiva. Meidän kylppäristä löytyi kylpyamme ja suihkukoppi erikseen. Tallelokerot ja ilmastointi olivat myös kunnossa. Parveke oli myös ihanan iso!

Hotellin alueella on paljon portaita, mutta rattaiden kanssa liikkuville löytyy kyllä kiertotie. Lasten leikkipaikassa oli puuhailtavaa niin sisällä kuin ulkonakin. Samuel ja Rebekka olivat hetken myös keskenään hoitajien kanssa ja mitään ongelmia ei tullut, vaikka yhteistä kieltä ei ollutkaan. Tyypit ehtivät tunnin aikana askarrella aikamoisen kasan upeita teoksia. Lastenkerhot ovat tarkoitettu alle 12-vuotiaille ja ovat hotellin asukkaille ilmaisia myöskin.

porto galini 1porto galini 4porto galini 7

Porto Galinin yksityisellä pikkukivirannalla on lasten ihana leikkiä, vesi on kirkasta ja ranta on suhteellisen matala. Kävin monta kertaa melomassa, lapset olivat kyydissä oli vuorotellen. Rannan pikkukivet ovat sellaisia kauniita pyöreiksi hiotuneita, niiden kerääminen kävi Rebekalle ja Sampalle työstä.

porto galini 6porto galini 8

Uima-allas alueita hotellilla on kaksi ja altaita yhteensä neljä kappaletta. Perheen pienimmille on katoksella varustettu matala-allas ja vähän isommille lapsille löytyy myös omansa.

porto galini extraporto galini 9porto galini 10

Yleisistä tiloista avautui merinäköalat. Vierailijoiden käytetettävissä on pieni kuntosali ja spa sekä pari sisäallasta, jotka ovat tarkoitettu yli 16-vuotiaille. Me otettiin puolihoito, johon kuului aamianen ja illallinen.

Uima-altaan läheisyyteen katettu aamupala oli ihana, mitään ei puuttunut. Erityismaininnan voin antaa tuorepuristetulle appelsiinimehulle ja fetajuustolla täytetyile tomaateille, ai että! Illallinen oli aamiaiseen verrattuna ihan perustasoa, meidän vähän nirsojen lasten makuun oli välillä vaikea löytää mitään. Illallisen paras hetki taisi olla gelato-buffet, jossa oli valikoitavana ainakin kymmenen eri makua kaikilla höysteillä.

porto galini 11porto galini 12porto galini 13porto galini 14porto galini 15

Porto Galinista on lähimpään kaupunkiin Nidriin matkaa noin nelisen kilometriä. Me huristeltiin taksilla matkat ja se maksoi muistaakseni alle 10 euroa suuntaansa.

Tuliko nyt sanottua kaikki oleellinen? Kysykää vaan jos haluatte tietää jotain enemmän :) Porto Galinin yleinen luokitus on neljä tähteä – itse heittäisin siihen vielä puolikkaan tähden päälle.

-Maj

4 Comments

 1. Sara 16.6.2018

  Olipas kiva lukea sun kokemuksia tästä hotellista! Varasin nimittäin juuri pari päivää sitten elokuulle reissun tähän hotelliin. Vaikuttaa kivalta paikalta.

  Vastaa
 2. Krisse 17.6.2018

  Oliko illalliset kuitenkin aikuiseen makuun hyviä?

  Vastaa
 3. Halina 17.6.2018

  Voisitko tehdä joskus postauksen siitä mitä mieltä olet lentopäästöistä? Olisi myös mielenkintoista tietää lukuja, esim. Monta lentoa vuodessa tulee ja oletko harkinnut yhdistäväsi matkoja sen sijaan, että tulisi useampia edestakaisia lentoja? Miten muuten suunnittelet matkustusta elämässäsi? :) tein oman hiilijalanjälki testini ja yksi edestakainen lento vuodessa nosti aika paljon hiilijalan jälkeäni matkustuksessa, vaikka en omista henkilöautoa, kuljen julkisilla/kävellen, enkä myöskään tee laivamatkoja. Olisi mukava kuulla bloggaajien lukuja. Haastan tekemään Sitran suuntaa antavan elämäntapatestin: https://elamantapatesti.sitra.fi

  Vastaa
 4. Lennu 3.2.2019

  Hei Mai, kiitos kivasta matkajutusta Porto Galiniin. Olisimme lähdössä sinne toukokuun lopussa. Ja kysyisn muutamaa juttua.
  Oliko hotellin ranta hyvä uimiseen, aikuisille?
  Oliko lähellä kauppaa, josta voisi ostaa ruokaa?
  Meistä lähtiöistä yhdellä on keliagia, eli viljaton ruokavalio, mahdetaanko sellaista huomioida tässä kohteessa?
  Kävittekö vesiputouksella, kannattaisko mennä.?
  Kannattaisko vuokrata autoa? Onko liikenne millaista?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *