Tallinnan reissun paras ostos oli ehdottomasti housut, joissa on hulvattoman leveät lahkeet ja pilkkuja. Onneksi kannustit Ida ottamaan nämä ja kiitos myös, että maksoit ne kun lompakkoni oli jäänyt hotellille, kuinkas nyt muutenkaan. Housut ovat juuri sopivan kreisit, juuri sellaiset, joista yksikään poikaystäväni ei olisi ikinä tykännyt – enkä muuten osaa sanoa miksi ajattelen näin, mutta uskon silti olevani oikeassa.

crazypants1

Kuvaushetkellä kävi niin kova tuuli, että meinasin lähteä lentoon leveillä lahkeillani. Hiukset lennähtelivät joka suuntaan, vastaantulijat naureskelivat, eikä mistään meinannut tulla mitään, vähän itseäkin meinasi huvittaa, mutta sitten; näistä tulikin  just kivoja. 

crazypants2crazypants3

Paita – Gina Tricot
Housut ja kengät – Zara
Laukku – LV

Kuvat – Jonna Leppänen

 

crazypants4crazypants5crazypants6crazypants7

Onneksi vaan hymyilin ja annoin tuulen hulmuttaa lahkeita.

-Maj

3 Comments

  1. Piia 20.6.2018

    Just hyvät pöksyt!

    Vastaa
  2. Halina 20.6.2018

    Haha, meillä ei miestä kiinnosta miten pukeudun vaan saan pukea kaikki överitkin vaatteet rauhassa :D kehuu kyllä aina vaatteita jos on hänen makuun. Jostain syystä keskimääräisesti eniten olen saanut kehuja miehiltä seuraavista perusvaatteista: harmaat gollege-housut (?), musta huppari (?), perus vaaleansiniaet farkut, punainen mekko, urheiluvaatteet, ajopuku tai vastaava asu :D muuten miehet ei edes kommentoi vaaatteita (ellei ole ole joku erityinen syy).

    Vastaa
  3. Nämä ovat todella hyvät kuvat. 😍 Lahkeet pääsevät oikeuksiinsa.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *