Luulisi, että valkoista perus t-paitaa tai kauluspaitaa ei ole kovin vaikea löytää, mutta ei pidä paikkaansa. Etenkin täydellisen kauluspaidan löytäminen on yllättävän haastavaa. Tämän postauksen edestä hiukan lyhyemmän paidan ostin Zarasta ja toistaiseksi se vaikuttaa lupaavalta. Myöhemmin tietenkin selviää, että miten paita kestää käyttöä ja pesuja.

Tämä asu on juuri sellainen, jota ei muodin muutokset paljon hetkauta. Siniset pillifarkut, valkoinen kauluspaita ja mustat asusteet sopivat vuodesta toiseen. Näissä vaatteissa tulee raikas fiilis. Itselläni on paljon aikuisempi olo ja en tiedä saanko muidenkin silmissä lisävuosia kun olen pukeutunut näin? Olispa kiva tietää.

flowers5flowers4flowers3

Aurinkolasit – Le Specs
Paita – Zara
Farkut – Pull & Bear
Sandaalit – & Other Stories
Laukku – Balenciaga

Kuvat – Ida Hanhiniemi

klassinen valkoinen paitavalkoinen kauluspaita

Joskus on hyvä unohtaa kaikki turhat kikkailut ja pysyttäytyä simppelissä – entuudestaan hyväksi havaitussa jutuissa. Löytyykö teidän vaatekaapistanne täydellinen valkoinen t-paita tai kauluspaita? Haluatteko paljastaa minkä brändin valikoimat kannattaa kurkistaa, kun etsii luottopaitoja?

Ja hei, terkut Tallinnasta. Täällä on kaikki hyvin.

-Maj

1 Comment

  1. […] ihan mieletön; sillä on kuvattu blogini kuvat viimeisen parin vuoden ajalta sekä useat asukuvat Marille ja Ninalle ja tietysti myös Hyvin eletty -kirjan […]

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *