Reissuun lähtiessäni tuskastelin, että miksi mun vaatekaapista ei löydy tyttömäisiä, huolettomia hellemekkoja. Mekkoja siis kyllä löytyy, mutta niissä on yleensä pitkät hihat tai ne ovat liian juhlavia – tai ainakin jotain muuta kuin tyttömäisen huolettomia. Arkena viihdyn simppeleissä asuissa, enkä muuten käytä juuri ikinä hihattomia toppeja tai mekkoja. Kai sitä vaan lomamoodissa haluaa olla arkiminää boheemimpi? Vähän huolettomampi minä, lomaversio.

raitapaita1
raitapaita2raitapaita3

Aurinkolasit – Folli Follie
Paita – H&M
Farkut – Bull & Bear
Laukku – LV
Kengät – DinSko

Kuvat – Jonna Leppänen

 

raitapaita4raitapaita5

Lomallakaan ei kuitenkaan pääse karkuun omia ajatuksiaan, eikä voi olla se huoleton tyttö kukkamekossa, vaikka selllaisen viereisestä rantaputiikista kävisikin ostamassa. Onkohan mun viime viikkojen meno ja elämä on näyttäytynyt blogissa ja somen kautta helpolta? Niin paljon menemistä ja tulemista. Huoleton meininki ei kuitenkaan ole ihan oikea kuvaus viime viikoille. Tämän työn takia ajattelen olevani monissa asioissa todella etuoikeutettu, mutta kirjoittaminen ja sisällön tuottaminen on vaikeaa, kun asiat on solmussa. Ei mikään ole niin mustavalkoista, miltä se saattaa aluksi vaikuttaa. Paitsi ehkä tämä asu.

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *