loved ones 1loved ones 3loved ones 4loved ones 5loved ones 2loved ones 6

Nämä tyypit on aika ihanan läheisiä keskenään ja niiden meininkiä on niin siistiä seurata sivusta. Eilen pohdimme lasten kanssa iltapalaa syödessämme, että mikä Ida on meille? Eihän hän ole mikään ihan tavallinen ystäväkään oikein ole – vaan niin paljon enemmän.

Samppa päätti, että Ida on hänen vara-isosiskonsa ja kuuluu siten myös meidän perheeseen. Just näin se on. Kai me taidetaan Idan kanssa olla kuin vanha pariskunta, tunnetaan toisemme niin hyvin ja pelkästään jo toisen äänenpainosta pystyy päättelemään, että mistä oikein on kyse. Mitä mä tekisinkään ilman häntä? Idan kanssa tulee sellainen olo, että me selvitään yhdessä mistä vain, sillä aika paljosta ollaan tähänkin mennessä selvitty. 

 • Nyt kauniita unia,
  Maj

2 Comments

 1. Ihana teksti. ❤

  Vastaa
 2. Inkku 10.6.2018

  On onni omistaa tuommoinen kaveri!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *