parveke 1parveke 2parveke 3parveke 4parveke 5
Yksi ihanimmista tunteista on tulla parinkin päivän poissaolon jälkeen omaan kotiin – ja vielä siistiin kotiin. Mulla on nyt ainakin vuoden verran käynyt yhteistyön merkeissä kerran kuussa siivoja Freskalta ja olen kyllä ihan täysin koukussa.

Omaa arkea helpottaa ihan älyttömästi säännöllinen siivous, jonka ammattilainen hoitaa tehokkaasti. Ennen kesäjuhlia siivooja pesi myös parvekkeeni ikkunat. Siitä oli korvaamaton apu, itseltä urakkaan olisi takuulla mennyt paljon ammattilaista pidempään.

Parveke on nyt muuttunut konkreettisesti yhdeksi ylimääräiseksi huoneeksi ja se tuntuu ihan eri tavalla osalta kotia nyt kun siellä tarkenee hengailla aamusta iltaan. Olen saanut sisustettua sitä viherkasveilla ja yrteillä ja vaikka on ollut kuumaa ja kuivaa, ne sinnittelevät kaikki yhä elossa. Myös tuparilahjaksi saadut <3

– Maj 

2 Comments

  1. Maija 3.6.2018

    Onpa kivannäköinen parsi. Itsekin innostunut yrteistä. Parvekelasit on kyllä työläs pestä.

    Vastaa
  2. Juulia 4.6.2018

    Paljonko parvekelasien pesu maksoi? Mielelläni pestaisin siihen jonkun ammattilaisen.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *