Olen monet kerrat yöpynyt Kluuvin Glo-hotellissa ja sen on myös monien ystävieni vakkarihotelli, monestakin syystä. Palvelu on aina laadukasta, ystävällistä ja joustavaa. Huoneet ovat siistit ja viihtyisät ja sijainti on loistava.

Mun on jo pitkään pitänyt vinkata teille myös Glo Hotel Kluuvin alakerran ravintolasta, The TRAYsta ja sen uudistuneesta ruokalistasta. The Trayn keittiöpäällikkönä hääräilee ystäväni Jose ja voin luvata, ettei Tray ole mikään perustylsä hotellin aulabaari, kaikkea muuta.

tray1tray9

tray2

Otimme Idan kanssa yhdessä pienen irtioton keväällä tai kuten Ida sen sanoin hyvin; vietimme turistipäivää Helsingissä. Yövyimme Glossa ja pääsimme maistelemaan Trayn herkkuja. Trayn Chill & Share on uudenlainen ravintolakonsepti, jossa ruokalistan perustan muodostavat runsaat ja jaettavat isot vatiannokset.

tray3tray6

Sharing is caring, joten mekin otimme pääruuaksi jaettavan annoksen the trayn. Näyttävän annoksen voi ottaa joko kasvis-, kana- tai lihaversiona. Annos on todella runsas ja mielestäni sen voi jakaa helposti useammankin ruokailijan kesken, etenkin jos aikeissa on maistella myös alkupaloja.

tray5tray7

Trayssa ei kannata skipata alkupaloja – eikä kyllä jälkiruokakaan, ai että! Testasimme  lohicevichea ja beetroot papadaneja ja vuohenjuusto-mansikka-leipää, joista jälkimmäinen oli meidän molempien suosikki. Alkuruuat olivat maistuvia ja näkisin hyvin, että tilaisin muutaman jaettavaksi & maisteltavaksi viinilasillisen kaveriksi, jos nälkä ei ole ihan valtava.

The TRAY Selection jälkkärisetti oli niin kaunis, ettei sitä melkein raaskinut syödä. Idan lemppari oli linnunpesältä näyttävä mascarpone ja mä pidin eniten marenkiherkusta, joka sisälsi passionkreemiä ja tuoreita mansikoita.

tray8

Trayhin on helppo piipahtaa muidenkin kuin hotellissa yöpyvien. Trayssa tarjoillaan myös lounasta maanantaista perjantaihin klo 11–13.30.

Täältä pääsette kurkkaamaan Josen The Trayhin laatimaa reseptiikkaa ja fiilistelemään ruokalistaa tarkemmin.

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *