Krotia on ollut juuri niin ihana kuin etukäteen olin ajatellut – ja kuullut muilta. Ollaan tuijoteltu merta päivät pitkät, aalto aallolta olo on rentoutuneempi. Arkiset huolet tuntuu kaukaisilta ja olen muutenkin saanut asioihin perspektiiviä.

Eilen piipahdettiin Splitissä ja eksyttiin koko reissun hauskimpaan viinibariin. Laittakaanhan Ujeoilbar korvan taakse, jos olette suuntaamassa mestoille ja sanokaa terkut tarjoilijapojille sekä tarkkailija-pululle :D

myrskyluodon maija 1myrskyluodon maija 2myrskyluodon maija 3myrskyluodon maija 4

Ollaan käyty pitkiä keskusteluja elämästä ja vastapainoksi myös naurettu omille jutuillemme tai itsellemme lattialla kaksinkerroin. Olisittepa olleet näkemässä kun seilailimme meressä uimapatjoilla sandaalit airoina. Treenivaatteita ei kylläkääm olla käytetty, mietin lenkkareita pakatessani, että mahdanko näitä tarvita? No, ehkä kaikki meressä polskiminen menee treenistä, sovitaan niin? Sandaalisoutu kiinteyttää käsivarsia tutkitusti.

Vielä yksi päivä jäljellä ja uskon, että sen jälkeen ollaan valmiita palaamaan arkeen.

Miten te ootte voineet? Onko kaikki hyvin?

-Maj

4 Comments

 1. Maija 28.6.2018

  Täällä menny töitä tehden. Ensiviikolla alkaa pitkä loma. Täytyy alkaa suunnittelemaan pikku reissuja. Teillä hyvä meinki!

  Vastaa
  • Maj 1.7.2018

   Haha, meillä oli kyllä just hyvä rentoilumeininki :) Ihana kuulla, että loma on ihan nurkan takana :)

   Vastaa
 2. Täällä ollaan kesälomatunnelmissa taaperon ja vauvan kanssa.

  Vastaa
 3. Maj 1.7.2018

  No kuulostaa just hyvältä :) Millaisia lomasuunnitelmia teillä on?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *