*Kaupallinen yhteistyö, Weleda

Olen nauttinut näistä aurikoisista päivistä toden teolla. Lomalla Kreikassa säät suosivat meitä ja hellettä riitti. Kotiinpaluu oli kerrankin astetta pehmeämpi, sillä lämpötilat pyörivät samoissa lukemissa kotisuomessakin. Tänä kesänä korkeat suojakertoimet ovat olleet tarpeelliset sillä auringolta ei koskaan voi suojautua liian hyvin.

Weleda on lanseerannut tänä vuonna aurinkosuojatuotteet koko perheelle. Otin testikäyttöön lapsille kehitetyt tehokkaat suojavoiteet, joissa on fysikaalinen suoja – eli ne heijastavat säteet pois ihon pinnalta. Fysikaalinen suoja sopii myös aikuisille, sillä se on kemiallisia filtteritä sisältävää aurinkovoidetta turvallisempi vaihtoehto ja parempi valinta myös ympäristön kannalta.

Weleda aurinkosuojaWeleda aurinkorasvatMagicpoks Weleda edelweiss aurinkovoide lapsille

Fysikaalinen aurikovoide vaatii levittämisvaiheessa vähän enemmän työstämistä, mutta suojateho alkaa vaikuttaa samantien, toisin kuin kemiaallisissa suojissa vaikutus alkaa noin 30 minuutin kuluttua. Fysikaallinen suoja näkyy iholla jonkin verran, mutta etuna on se, että  Weledan tuotteet todella pysyivät iholla vedessä polskuttelusta huolimatta.

Luonnonmukaista kookos- ja auringonkukkaöljyä sisältävä vedenkestävä Weleda Edelweiss -aurinkoivoide on kohtuullisen hintainen, n. 33,95 € ja riittoisa. Weledan lapsille suunnatut aurikovoiteet ovat tuoksuttomia ja niitä  saa ainakin Sokoksista, Ruohonjuurista, Life-ketjun myymälöistä sekä eri verkkokaupoista.

weleda_4lasten aurinkosuojatweleda edelweiss kokemuksiaweleda

Vedenkestäviäkin aurinkovoiteita kannattaa lisäillä päivän mittaan. Erityistä huolellisuutta kiinnitin meidän vedessä viihtyvien lasten kasvoihin  ja hartioihin….

weleda aftersun

Koko perheelle tarkoitettu Weledan Edelweiss After Sun Lotion on tarkoitettu käytettäväksi auringonoton jälkeen. Aloe veraa sisältävä after sun viilentää ja elvyttää ihoa auringossa vietetyn päivän jälkeen. Se myös edistää luonnollisen ja pitkäkestoisen rusketuksen muodostumista.

Loman aikana after sunia kului, sillä käytimme molemmat myös äidin kanssa tätä. Plussaa after sun saa meiltä neutraalista tuoksusta ja hyvästä levittyvyydestä. Yhtenä iltana sekoitin keskenään keltaisen ja turkoosin purkin, vetelin tyytyväisenä kunnon kerrokset aurinkosuojaa iholleni ennen nukkumaan meno, aivan! 

weleda_9

En enää ota auringoltasuojautumista niin kevyesti kuin ehkä joskus nuorempana. Omassa lähipiirissänikin on ollut melanoomatapauksia, eikä suojautumista voi yhtään vähätellä. Lapsen ihon palaminen ei ole mikään pikkujuttu, toistuvat palamiset  ja aurinkoaltistus lisäävät luomia ja melanooman vaaraa. Pitäkäähän huolta pienistä tyypeistä ja muistakaa myös uv-vaatteet sekä hatut.

-Maj

2 Comments

  1. Halina 1.6.2018

    Tänä kesänä alkoi helteet niin äkkinäisesti, että jouduin ekaa kertaa käyttämään suomessa aurinkovoidetta! Rusketun kuin papu, joten en yleensä hirveästi makaa auringossa (tylsää), mutta kyllä pitäisi itsekin kiinnittää enemmän huomiota aurinkosuojaan :) Varsinkin ympäriatö näkökulman kannalta pitäisi vähän perehtyä ettei vesistöihib menisi kemikaaleja :o weleda on kyllä yleensä ollut hyvä merkki!

    Vastaa
  2. Ulpu 6.6.2018

    ”Fysikaalinen aurikovoide vaatii levittämisvaiheessa vähän enemmän työstämistä,” Ei välttämättä, sikäli tämä lause on hiukan harhaanjohtava.:) Luonnonkosmetiikasta löytyy myös kevyemmällä koostumuksella olevia tuotteita (esim. Algamariksen suihkeet), joita ei tarvitse sen kummemmin työstää ihoon.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *